heartbeat

Jumaat, 16 April 2010

ed morrisons


kata - kata di dalam mimpi aku

I saw him in my dream.

Aku benci dia bila dia mengatakan dia sakit dan perlu membayar untuk perkhidmatan perubatan di hospital sebanyak seringgit.Bagi aku dia layak diberi perkhidmatan percuma kerana aku menyayanginya sepanjang masa.


Aku benci dia bila dia mengatakan dia menunggu khabar berita daripada aku.Dia sedar tak aku disini menunggu berita darinya dan melonjak jika dia menelefonku?Dia sedarkah?


Aku benci dia bila dia mengatakan dia merindui aku setiap hari.Tahukah dia bahawa aku keseorangan disini merinduinya?Tanpa mengharapkan balasan rindu darinya.


Aku benci apabila mendengar dia menangis kerana aku sudah mempunyai penggantinya?Tahukah dia bahawa aku sudah banyak menitiskan air mata kerana dia?


Aku benci mendengar yang dia masih menyayangi aku sehingga hari ini.Tapi, ayat itulah ayat terindah yang didengari di telinga ku.

Aku benci dia, aku sangat benci dia, aku benci pada dia, tetapi aku merindui kasih sayangnya.Dia menceriakan hidupku.Kalaulah dia dapat mengetahui hati aku ini?Kalaulah dia mengetahui.



- nurul, ayat neh mucul dlm mimpi aku n ditulis oleh radzi-

Selasa, 13 April 2010

bulan 4...

aku benci + suka bln 4..kenapa???

  • besday faridzuddin pada bulan 4
  • presentation mcm tahi dalam bulan 4 gak...
  • jumpa kwn2 dlm 4...
  • kuar mkn nsik murah meriah, aym murah meriah, nsik goreng special shazana, klcc...
  • x dpt jumpa zai.....
  • tengok wat kali terakhir rj alg...
  • tidur kt bilik rj alg..( even badan aku gtl2 pastuh )
  • dpt tengok klcc depan mata..( means dpt tengok org dlm klcc r..)
  • dpt tengok keindahan kl waktu malam...
  • jumpa budak2 laki kelas aku...
  • jumpe diela...nek keta waja die..die drivin..mcm hantu palesit nmpk ank dara..laju je drive...

ape lagi???

banyak..

smpi x list kt cneh..kang tulis....lenguh korg nk membce nyea....

kenangan dlm bln 4







antara kenangan yang ditinggalkan di Raja Alang.....
sedey seyh...
meninggalkan diorg yang pernah menjadi rakanku...
kita janji ea...
pape pun terjadi, kita still akan berkawan...