heartbeat

Jumaat, 10 Ogos 2012

Entry Tiada Tajuk


Assalammualaikum dan selamat sejahtera semua pembaca blog aku.


Diam tak diam, kita sudah menghampiri ke Syawal, Ramadhan pula ditinggalkan. Terbayang pulak aku kat syaitan – syaitan tuh semua, tak sabar – sabarlah tuh nak keluar.  Yes, dapat bayangkan, hehehehe.


Apabila nak Syawal neh, especially pekerja , diorang semua mula berbicara pasal cuti. Aku jadi terus blur pasal cuti neh. Aku dilemma, nak amek cuti ke tak. Family aku neh, nak balik ke taknak kampong tuh???


 Adoyai. Hokayhlah, hari neh dah setel kerja isohyet, sepatutnya, aku harus dan WAJIB update buku log tuh.

nampak cicak tokek kene demam campak, hehehe


Alah, time diploma takde pown macam neh, rileks je aku LI, macam kompeni tuh hak milik tetap aku, hahahahaha. Dah abis LI kene rush pulak untuk pikir tajuk PSM. Tak terfikir pown lagi. Aisshh.


Khamis, 9 Ogos 2012

Doodle Google Game

assalammualaikum dan selamat sejahtera. 


buat pengetahuan anda semua, Google sejak - sejak akhir neh menyediakan Game Doodle. macam hari tuh, game Larian Berpagar, pelamak, cramp jari aku main, wahahaha, selepas tuh, game Basketball, today, as you can search it, game Rowing, #eh! abang - abang Rowing semua hebak hebak belaka taw, ehhehehe, :)




tuh untuk Larian Berpagar, untuk Basketball, terlupa nak print screen, tapi yang terbaik aku mampu buat 37 sahaja. untuk Rowing hari neh, gua beat!! wahahaha

Rabu, 1 Ogos 2012

Wordless Wednesday #6

assalammualaikum dan selamat sejahtera, :)


ayah aku ex tentera, hehehe

SELAMAT HARI PAHLAWAN 



untuk semalam yeahhh, semalam tak hapdet blog, keh keh keh 



Selamat Hari Pahlawan gak wat dia, :)