Tahun 2021

 Assalammualaikum.


lamanya tinggalkan bidang blog neh. Last update adalah tahun 2017 iaitu update aku kahwin. Kemudian, aku menyepikan diri.


Sepanjang aku menyepi neh, takdelah aku menyepi diri daripada social media. Cuma lebih menumpukan perhatian kepada socmedia lain contohnya Instagram, Facebook, WhatsApp dan sekarang paling popular ialah TikTok. Untuk Tiktok aku cuma crerate akaun kucing aku je.


Sepanjang 4 tahun aku menyepi, sebenarnya banyak juga dugaan menimpa aku. Taktahu  macam mana nak cerita. Yang pastinya, kesihatan aku semakin merosot. 


Begituhla nasib manusia. Pasti diuji. 


Aku sekarang, nak buat keputusan hanya nak menulis kisah cerita je. Hanyalah berkisarkan cerpen. Kowt kowtla siapa bosan, boleh baca. (Kalau ada yg bacala hahahaha).


Mungkin sekali sekala, aku akan cerita personal disini.


Korang tahu kan, tahun 2020 merupakan tahun paling sukar untuk 1 dunia? Yaaaaa. Dengan kes covid19 yang masih tak habis lagi. Tahun 2021 pulak vaksin dah sampai, tapi ramai pulak bising. Haih.


Ok, macam korang tahu. Kat atas aku dh ckp yg aku akan buat kisah cerpenkan? Jadi aku akan start dengan kisah waktu kita PKP memula dulu. Aku harap dengan aku buat macam neh bolehlah aku kembangkan lagi semangat aku menulis. DAN AKU AKAN CUBA UNTUK MENULIS EJAAN PENUH.Aku cuba hahahahaha.



Kucing aku paling tua, Chiok dah mati bulan Januari lepas, mati sakit tua.

 


Ok korang. Kepada pembaca, nantikan cerpen cerpen hangat hangat tahi ayam aku. InshaAllah, aku boleh. ☺☺️

Ulasan

Catatan Popular