heartbeat

Jumaat, 24 Mei 2013

Kami Budak Final Year


Assalammualaikum dan selamat sejahtera semua.



Ye aku tahu, sudah berabad aku tak update. Maaf, terlalu buzy dengan PSM sendiri. Terlalu fokus dengan final year sampai terabai blog. Tapi, twitter selalu update. Wechat selalu on9, sebab discus pasal study, ppuuuiihhh! Pendusta terbaik di alam fana ini.



Jadi, hari neh, merupakan hari – hari untuk meniti sisa – sisa hidup di UTM Skudai. Ade lagi beberapa tempat aku tak pergi iaitu JPO weyhhh! Lepas tuh aku nak makan steamboat. Itula permintaan aku, and then, aku nak naik balai cerap. Banyak kenangan dekat balai cerap kowt, hehehehe.



Terima kasih kepada roommate aku sebab die jadi driver aku bawak aku pergi sana, pergi sini, dengar aku membebel pasal PSM, melihat aku jadi down syndrome sebab result PSM aku yang salah, sudi pinjamkan lappy ketika lappy aku berada dalam wad sebab koma. Nanti tahun depan, roommate ko pulak tengok ko jadi down syndrome, wahahahaha! Lagi 1, terima kasih sudi paham aku dengan DIA, wakakakaka! Demm, guwa rasa dah macam dedikasi dalam buku biru pulak ( thesis ).




Semalam, kami sekelas bergambar bagaikan dah habis viva. Oh, mereka bercadang nak pergi pantai, tp lepas viva, please lepas viva aku ade hal, please please please, lepas tulis bukula, please please please. Itu sahaja peluang aku untuk jumpa, hahahhaha! Okayh, sambung pasal gambar, adela beberapa cerita sedih, tapi aku taknak cerita. Mereka mereka, aku ialah aku.


anak anak buah Encik Zamri


Tapi, at least, aku sangat bangga dengan diri aku. Berjaya menahan diri selama 3 tahun di UTM Skudai. Pelbagai cabaran dan dugaan aku terima sepanjang 3 tahun dekat UTM. Dari awal masuknya, sehingga hari terakhirnya. Syazyan, jangan lupa, anda ada hutang dengan Hema sebanyak RM47. Okayh, fine, ingat, pau abah lagi. Nanti musti abah kat rumah cakap macam neh :


Abah lagi


Hahaha, selagi adik tak kahwin, selagi tuh la adik dibawah tanggung jawab abah. Oh, selama 2 minggu neh, aku asyik dok ulang cerita Ah Boy To Men je, sampai aku dah hafal certain skrip diorang. Cerita tuh betol – betol bukak mata sehingga aku semangat siapkan PSM sebenarnya sambil tanya geng – geng lain. LEAVE NO MEN BEHIND! Yesss! Thank you. Okayh, akhir kata, selamat maju jaya gengs! I love you alls!









aza tengah berlatih nak jadi ibu pregnant 3 bulan, heheheh