heartbeat

Ahad, 24 Julai 2011

Kehidupan 4 Bulan

As salam dan selamat sejahtera kepada semua readers,



sepanjang 4 bulan aku cuti neh, macam - macam kerja aku buat, daripada seorang promoter kepada seorang key in data, sehinggalah kepada seorang clerk, macam - macam kerja aku buat. hahaha, sampai kene marah dengan parents pon ada, tuh semua experinece orang cakap, tak dapat dijual beli, hehehe, :)

nak lebih cerita, tunggu aku masuk u, aku cerita 1 by 1, hehehe, sini just aku ringkakanlah, esok juga bermula aku sebagai seorang cikgu tadika. thats mean, kerja aku berhadapan dengan budak - budak /  kanak - kanak. adessss.

tuh cerita pasal kerja, pasal kehidupan peribadi, oops! dah nama peribadi / personal, maka rahsialah, hahahaha, omj!!!!

nanti aku nak cerita kt korang everything, hehehe, masa tak mengizinkanlah, sedeyh sgt2 taw, :( :( :(


sehingga kita ketemuan lagi ye korang - korang semua, :)

3 ulasan:

  1. wah,jadi cikgu tadika! selamat berjaya ya. huhu.. jadi cikgu taska sangat mencabar kesabaran. kihkih

    BalasPadam
  2. wah! x sabar nk dengar citer u! =)

    BalasPadam
  3. Saya baru saja akhir-akhir ini mulai weblog , informasi yang Anda berikan di situs web ini telah sangat membantu saya . Terima kasih untuk seluruh waktu u0026 bekerja.

    BalasPadam

sila - silakan untuk berkomen...segala kritikan anda saya amat hargai