heartbeat

Jumaat, 10 Ogos 2012

Entry Tiada Tajuk


Assalammualaikum dan selamat sejahtera semua pembaca blog aku.


Diam tak diam, kita sudah menghampiri ke Syawal, Ramadhan pula ditinggalkan. Terbayang pulak aku kat syaitan – syaitan tuh semua, tak sabar – sabarlah tuh nak keluar.  Yes, dapat bayangkan, hehehehe.


Apabila nak Syawal neh, especially pekerja , diorang semua mula berbicara pasal cuti. Aku jadi terus blur pasal cuti neh. Aku dilemma, nak amek cuti ke tak. Family aku neh, nak balik ke taknak kampong tuh???


 Adoyai. Hokayhlah, hari neh dah setel kerja isohyet, sepatutnya, aku harus dan WAJIB update buku log tuh.

nampak cicak tokek kene demam campak, hehehe


Alah, time diploma takde pown macam neh, rileks je aku LI, macam kompeni tuh hak milik tetap aku, hahahahaha. Dah abis LI kene rush pulak untuk pikir tajuk PSM. Tak terfikir pown lagi. Aisshh.


3 ulasan:

  1. singgah kat entry tiada tajuk..haha..

    pape pun selamat hari raya aidilfitri maaf zahir jew..batin tk.. hehe :)

    BalasPadam
  2. hai utm blogger

    raya pon nak habis dah

    BalasPadam
  3. hye utm bloggers gak,

    hahaha, alah, baru nk hapdet blog ttg entry raye, hahahaha, :P

    BalasPadam

sila - silakan untuk berkomen...segala kritikan anda saya amat hargai