heartbeat

Isnin, 10 Jun 2013

Freedom!

Assalammualaikum and good afternoon everybody!


Ea, sudah lama saya tak update blog, sangat sangat buzy dengan kerja, PSM, dan sebagainya yang sama erti dengannya. Sekarang neh pulak, rahang cramp sebab asyik menggigit je, gigit kerepek tak henti – henti. Maka berat badan pon semakin naik tanpa disedari sehinggala ditegur pedas oleh someone yang sangat – sangat rasa nak punch je, hahahaha!

dah 2 bulan aku tak pergi Port Dickson, rindu abang - abang ashkar ( EH!!! )

Hari ini rasa free sedikit untuk menaip entry di blog. Sekarang neh mengira hari untuk pulang ke rumah sebenarnya. Tak lama lagi aku bakal keluar daripada UTM. Malah, bakal menjadi duta kecil UTM di tempat kerja ( entah bila nak kerjanya ). Aku nak rest dulu, lepas konvo baru cari kerja sebab lepas neh bulan puasa, my mom need me to be second housewives, yang sorang lagi tuh cari rezeki, yang sorang lagi tunggu pinangan anak dara untuk dia, sweet!



Sebenarnya, aku dah boleh pikir pasal jodoh! Yeeeaaaahhhh! Freedom weyh! Aku nak kahwin dengan siapa yeh? Hahahahha! Aku mohonlah, diperkenankan doa aku, kalau ade jodoh, tak kemana, pheewwww!
Lepas tuh dah boleh pikir kerja! Yeeeeehhhhhaaaa! Nak cari kerja jauh – jauh, tapi tak nak dekat Johor, kalau boleh Melaka, eh! Hahahahaha! Negeri Sembilan pon best jugak, oohhhh, cari je la kerja dulu dekat mana – mana, saya nak enjoy dulu kehidupan single saya.


neh gambar lejen!!!!!! tidak akan sesekali di delete kan!!! 


Bila kerja, mesti ade freedom, freedom itula yang aku hendakkan selama neh. Sebelum freedom itu dipegang oleh seorang lelaki yang bakal menjadi suami aku, ayah kepada bakal anak – anak aku, aku harus gunakan freedom itu sampai habis tamat tempoh waktunya.



Lepas dapat freedom itu dari ayah, mak aku, aku akan gunakan, hehehehe! Free! Free! Free teenage mind!



Okayh, gotta go now! See you next entry, ouh, lama tak berjiwang, sebab takde mood nak berjiwang.



 




Tiada ulasan:

Catat Ulasan

sila - silakan untuk berkomen...segala kritikan anda saya amat hargai