heartbeat

Sabtu, 12 April 2014

Jangan Percaya

Dahulukan, masa tuh aku tak ingat taw umor aku.

Aku syak dalam belasan tahun, sebelum masuk sekolah asrama, itu aku sesangat sure, tapi masa tuh aku dh boleh drive kereta, eh!  Memanglah, aku kechik kechik dah boleh drive kereta.

Masa tuh bawak adik berubat kat rumah ustaz neh, sekali dia pandang lama kat aku, tiba tiba die cakap dengan aku.

Korang nak taw ape die cakap tak? Wokayh, kalau nak taw, sila angkat tangan.

*sumerangkattangan*

Baiklah, ustaz tuh cakap, aku susah nak dapat jodoh.

Tipu! Tipu! Tipu! Tipu!

Ade je orang ajak aku kawen, tapi aku taknak, haaaiihhh!

Ya Allah, tolonglah hambaMu

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

sila - silakan untuk berkomen...segala kritikan anda saya amat hargai