heartbeat

Jumaat, 7 Ogos 2015

Kerja

Assalamualaikum.

Konflik dialami oleh aku. Aku rasa, konflik ini terjadi apabila nafsu duit itu melambung - lambung tinggi ibarat harga minyak yang menaik ( lepas rombakan kabinet lemari, harga minyak menurun seposen, hurrmmpphhh, ye, seposen boleh bertahan sebulan).

Masuk neh je, 2 orang pekerja berhenti dengan alasan peribadi. Aku sebagai head department ( sementara) rasa bengang apabila ada yang guna notis 24hr. Setahu aku, notis 24hr hanya untuk orang yang diberhentikan kerja, bukan berhenti. Tapi, tak gunalah bercerita lagi. Dah orang nak berhenti, berhenti je la.

Maka dengan ini, aku pon meneruskan sisa - sisa syurga yang tinggal (bcoz bos aku outstation) jadi, next week, ko dengar je la die bebel.

Kau akan dengar die bebel macam2. Just masuk telinga kiri, keluar kat mulut, sebab vapeon, hahahahahaha.

Guys, kalau ada sesape jual subox mini 260 free batry free 1 flaver, aku nak. Nak sangat2, boleh kontek aku kat page "Hubungi"  ok?  Ok?  Ok?

3 ulasan:

sila - silakan untuk berkomen...segala kritikan anda saya amat hargai