heartbeat

Selasa, 21 Julai 2009

22hb7thn2009


genap 20 umo aku...hahahaha...x sangka aku sudah membesar..lg2 umo 20....esok lak 2 besday aku..esok gerhana matahari...g putrajy...aku arp..bile dh lepas burfday aku neh...bertukar r diri aku neh..aku nk lupekn segala2nye...aku xm00 igtkn spe2 agi...yg pena menyakitkn ati aku..

biala aku disini...hehehe....life is a climb but the view is great...i will climb it until my last breath..aku bersyukur sbb dpt idup smpi skg...alhamdullilah...

usia aku semakin bertambah..ketika aku kechik..aku x perasan akn kehidupan ini...bile dh membesar neh baru aku pike kehidupan..1st lurve aku..2nd lurve..3rd..4th..5th..6th..

eh..eh..eh...sudah2..bg aku usia aku ketika berusia 19 tahun merupakan detik2 plg menyeksakan..aku mcm org giler..aku menyayangi org tuh..tp bleh die tgglkn aku kerna kerjaya dia???sungguh aku x caye..akhirnya aku tau perkara senar..die dh de org len..jauh lbh cantek dr aku..jauh lbh lawa dr aku..jauh lbh manis..n segala2nye dr aku..

tp igtla..muke, harta, wjh tuh sumernye package je kt dunia neh..ALLAH bg ko kacak sbb nk uji ko supy jgn takbur..ALLAH bg ko lawa supy ko menjaga pandangan ko...ALLAH bg ko harta supy ko berzakat...

aku x pena nyesal ditinggalkn..even aku menanges bgi nak rak tiap2 mlm...aku sedey..pointer aku 2run mendadak...muka aku masam..aku x pena hepy dengan life aku sewaktu umo 19 thn..tp dlm kesedehn 2..aku mengumpul kekuatn aku spy teroskn kehidupn aku..aku tau..aku nages air mata darah pun dia x kn kembali kpd aku..so aku reda n aku tgglkn kenangn tuh sumer..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

sila - silakan untuk berkomen...segala kritikan anda saya amat hargai