heartbeat

Jumaat, 17 Julai 2009

about me

aku dr kecil lg mmg pendiam..aku just talkative wit org yg tertentu..blog ni pun aku x perna bg tau kt org..bg aku blog neh sekadar tempt aku luahkn feelin..kahkahkah..aku ade sorg abah..sorg mak..sorg kakak..3 big bro...1 sis....aku ank 2nd last..jd ank 2nd last neh x best lgsg...lgsg x best..
aku dilahirkn d PD..1 bndr yg trknl dgn pantainya..n aku bangga..aku dikelilingi oleh org2 bkn melayu..jd mse aku kechik2 dlu..aku brkwn dgn org cine n org india..kechik2 dlu aku selalu wat hal...x caye??mse aku baby agi...aku msuk hospital sbb doc kte usus besar aku rosak..but alhamdullillah..skg aku cehat..n trlbh cehat..n then nme aku de dlm list org2 yg ilg di BALAI POLIS PORT DICKSON...crik r rekod 2...hahaha..i'm so proud wit myself...
ehm..family aku x sekaya sultan terengganu pd waktu 2..tp aku bahgia...umah aku x sebesar istana datuk yusoff haslam.....tapi aku bahgia dgn umah kotakku.....dlu family ku tiada motokar..tp kiteorg bahgia blik kg tiap kali ry nek ktm....kiteorg tiap2 ry blik..yg len2???ntahla...aku semakin mmbesar..n membesar sehingga size pinggang pun membesar..hehehe...akhirnya..penghujung upsr aku...aku menjejakkan kaki ke KL...mcm rusa masuk kg..seyes dowh...umah besar...sblom msuk prkarangn umah baru aku 2..aku igt umah aku banglo r..sekali tengok???umah kechik saja...tp x pe la...dok kt KL neh best..tp x sonok sgt sbb cni org melayu...org melayu ntah pape...tp ape2 pun aku brsyukur tggl kt KL neh...
tp byk perkara berlaku kt KL...family aku jd porak peranda....

tp papehal pun,..aku mendoakn org yg aniaya family aku 2 cpt2 r taubat ye..klu lueh taubat nasuha...chow...

n 1 more..aku dh lupekn chenta lama aku..tp aku x pena lupekn utang die dgn aku...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

sila - silakan untuk berkomen...segala kritikan anda saya amat hargai