heartbeat

Sabtu, 5 Jun 2010

malam - malam ini

wau...mcm tak percaya je aku brjye on9 memalam neh...

hahaha..
aku pki broadband yg mcm tahi neh...
hahaha...

weyh, kepada gadis ini..
aku dh x brmnt nk kcu ko..
cume aku nk mohon maaf jaa...
xpela klu ko xnk maafkn ea...
aku tetap akn mntk maaf kt ko..
aku sentiasa berdoa agr ko maafkn aku..
aku x brniat nk kcu ko..

em...
mntk maaf kt org ea...
aku minta maaf sgt2 kt sumer org....

biler korg bce blog aku ( klu de yg bce r ) perasan x yg aku x pena berstori moro bout family aku???
entahlah..aku x suke berbicara ttg family aku di laman sesawang neh...
riso r....
klu perasaan or seseorg..
bleh jugak kan????
tp family???
biarlah rahsia....
aku cuma nk bg taw...
aku bahagia dgn family aku...
and aku bangga dgn family aku neh...

x penah aku rse begineh...
rse nk sedey pon ade...
yg neh plak mengenai aktivis kite yg nk ke GAZA...
jika aku lelaki...
aku akn pergi join sekali..
sbb ituhlah cita - cita aku yg sebenar...
aku nk selamatkn sumer org di dunia..
tp aku taw..
ituh cuma suatu khayalan yg x mampu aku jd kn realiti..
realitinya aku tetap seorg gadis yg menggunakan nama lelaki...
tetapi aku brbangga dgn impian aku..
aku percaya, suatu hari aku akn membuatkn family aku berbangga dgn diri aku...
aku percaya yg itu...

hahahha..
sekian shj utk mlm neh aku merepeks!!!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

sila - silakan untuk berkomen...segala kritikan anda saya amat hargai