heartbeat

Selasa, 30 November 2010

ShahrulSyazyanShahbudin

( gambar suka tiada kene - mengena...suka sangat2 )


itulah nama aku..aku cuma seorang gadis yang suka menulis di dalam blog, tetapi mendapat beberapa kekangan...kekangannya :
  • aku xde internet kat rumah
  • lp aku mcm siot je
hahaha


aku suka bercerita and menulis ikut hati...rasa - rasa nak tulis, aku tulislah...dalam lp aku neh, melambak dah cerpen yang berjaya aku siapkan..kalau sajak, xyah cerita, semak je dlm lp aku tuh..nk delete...bangga pula..even orang x baca..
aku juga rajen membaca blog orang, tp x rajen nak beri komen...aku akan komen..kalau internet selalu ada..means 24 hours internet itu ada di lp aku...
boleh aku update cerita aku dan guitar, cerita aku dan kucing, cerita aku dan cerpen, cerita aku dan cinta, haaah.. dan segala - galanya..
hahaha.....


sekarang tahun baru 2011 hampir tiba, musti byk cerita tentang azam....bukan lelaki bernama Azam..tetapi azam dan keinginan sepanjang tahun baru...
r.....jangan risau...aku akan cerita tp di dalam post yg akan datang...
aku juga dalam perancangan sedang menulis apa yg berlaku sepnjg thn 2010 ini..
owh ea.....aku lupa....gambar2 aku x kira dimana2 aku upload, aku akan make sure ade watermark syazyan...itukan nama aku...
aku juga akan elakkan bercerita tentang cinta...hahaha..cinta dn kekasih..klu cinta len, aku boleh terima...agi pon hati aku masih sayangkan dia..tetapi rindukan org lain....macam mana tuh ea????


hah...! abaikan ayat - ayat touching aku tadi...
aku seronok plak dgn dunia blog....aku pon sdg memikirkan..bagaimana nk fofularkan blog neh.aku sdg pikir2kn...
entah..pening giler dowh..
serabot...
klu ade pembaca diluar sana yg taw bagaimana nak fofularkan blog neh, plez r inbox aku ea....
and kalau nak tunjur ajar, pon boleh jugak....
aku sudi menerima segala ilmu...nak berkawan pon boleh..nak ajak couple, pon boleh.. hahahahha..ajak kawen...GILA!!!!! hahahaha... x ready lagi...



by the way...aku igt aku nak sajikan beberapa post utk korg...tp dlm persediaan nk mengarang...maybe aku akan bercerita mengenai :
  • kisah hidup aku
  • apa yang aku benci
  • kenapa nama aku macam lelaki
  • kisah cinta dongeng aku
  • rahsia aku sentiasa nampak muda daripada adik aku
  • cerita seram
  • siapa BFF lelaki aku
  • cerita kucing aku

banyaknyer...hahahaha...just nantikanlah ea...jujurnya aku tak tahu bile lagi aku dapat menulis...

owh ea... aku perlu kemaskan barang2 sekarang..
papehal lawatilah Facebook aku..
addlah..nescaya aku approve korg...catat rekod kalau aku rejected...
okay...salam..
pergi dahulu!!!

2 ulasan:

  1. Kami sedikit kesulitan untuk berlangganan rss, dalam setiap kejadian aku buku menandai situs ini besar, sangat berguna plus diisi dengan informasi.

    BalasPadam
  2. apo bondo indon kek ateh ni mrepex ha...??
    dok pahe kawe...
    adushh...

    tlis copek yo,
    karang jgn xkarang...
    hihi...

    -nurazie-

    BalasPadam

sila - silakan untuk berkomen...segala kritikan anda saya amat hargai