heartbeat

Isnin, 22 November 2010

TakLamaLagi

okay pembaca blog aku..
tak lama lagi nak masuk tahun baru,...
so kalau takde masalah...
aku akan sedaya upaya update blog neh and aku akan create post yg menarik sepanjang thn 2010 neh ea...
klu xde papehal r...
InsyaAllah..
sekarang neh, mulai 23.11.2010 sehinggalah 29.11.2010 aku akan bekukan wat sementara akaun FB, Blog, Ms, and segala - galanya...
aku akan utamakan dulu exam..
after that i will updatelah blog i..
i sanggup abis kredit semata - mata nak update blog...
and kalau si noorwan akhmal sms aku pon... errr... tengok dululah nk reply ke tak... tp mcm ye je..
muehehehehehe.....

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

sila - silakan untuk berkomen...segala kritikan anda saya amat hargai