heartbeat

Isnin, 30 April 2012

Pagi Yang Indah

as salam dan selamat sejahtera semua

oleh kerana hari neh ( Isnin ) cuti, maka aku nak buat keputusan untuk update blog. first of all, aku ada header baru, perasan tak??? wahahahaa, okayh, takpelah korang tak perasan, hari ini pagi yang indah, sebab mendung. 

yang kedua, tadi dah call mak aku ( hehehehehehe ), tak sabar aku nak beli bawal printed kat Giant, and nak tengok Avenger. aku tak seberape tengok cerita omputih sebab tak reallah. tapi aku ingat, aku tak naklah tengok The Avenger. pulak dah kan?

yang ketiga, aku rasa, hari neh nak update jugak blog, even takde story pown. cuma hari neh, sebenarnya, agak pack gak jadual aku neh. aku nak pergi hantar assignment, lepas tuh berjumpa dengan lecturer, seterusnya ialah berjumpa dengan Pusat Kesihatan, tapi aku takutlah nak pergi sorang - sorang. nak minta orang temankan, aku tak tahu pulakkan? siapalah sudi nak temankan aku neh kan?? bhahahhaa, nak minta simpati pulak. 

BTW, aku rase, aku kene proceed dengan aktivit hari neh, mahu tak mahu, aku kene pergi klinik UTM, even lambat proses dia, aku kene sabar menunggu, tunggu sekejap ~~~~~

hahahhahaha, orait, good bye all, :)

eh, lupe nak cakap, aku sekarang dah addicted dengan game Fruit Slash, wahahahahaha




Tiada ulasan:

Catat Ulasan

sila - silakan untuk berkomen...segala kritikan anda saya amat hargai