heartbeat

Jumaat, 11 Januari 2013

Panas! Panas! Panas!

assalammualaikum dan selamat sejahtera rakan - rakan blogger ku sekalian!!!!



hari neh tajuk entry adalah PANAS! PANAS! PANAS! 



kenapa? sebab aku hot, yelah mahu tak nye hot, naik 5 tingkat setiap hari, addeehh, tapi berat, tak pernah nak turun, jarum melekat je kat nombor tuh, saket hati ( tuh baru panas betol ) tol!



wokayhlah, terus kepada isi entry. ehem! 



tahu tak? aku ada TER, maksud aku BER lah, berkenalan dengan seorang lelaki neh. memang aku akui, dia sangat hensem! lagi - lagi berpengaruh pulak tuh. kalau Google fullname dia, naaaahhh! terpampang gambar dia dengan ... eh, taklah, tuh tipu. tapi kalau search nama dia, memanglah wujud nama dia. kire abam femeslah dia tuh! walaweyh! abang konon, padehal 2 tahun MUDA daripada aku kot. 



dia memang hensem weyh! tak! manislah rupanya, cuma agak gelap, then, dia ada kemashuranlah. haaaaaa, ke mana semua tuh, setakat hal duniawi, rupa fizikal, mashur, pangkat, populariti, tak kemana weyh tuan!, hohoho, padan takde kekasih, huurrrmm, terlalu memilih. takpe, memang setiap manusia berhak memilih kan??? cuma, sadislah, memang kekurangan kasih sayang. 



dia memangla hensem mengalahkan Fizow Omar, Fahrin Ahmad, Zain Malik, even, even, even, adik TMJ yang Abd Rahman pon kalah dengan dia kowt! 


saya doakan awak bahagia dengan kekasih awak, :"(

eh, ooppsssss, kantoi pulak siapa kan? 


aku tak pernah minat Zayn Malik




tapi, aku rasa dia neh demandlah, sebab dia tak pernah layan twitter aku. memanglah, aku kunci twit aku kan? dia pulak tak follow aku, sah sah la dia tak dapat baca twit aku, hahahahaahaaa. demand dia mengalahkan Justing Bibir plak. 



neh Justin Bieber



tapi, entah macam mana, aku ada nombor telefon dia? korang yang perempuan, tengah single pulak tuh, nak berkenalan dengan dia??? haaaaaa, inbox aku yeh, :)



secepat Cheetah, sepantas Kilat BoboiBoy, selaju Cahaya aku bagi nombor telefon dia.  :)



dulu minat dia, sampailah sekarang 


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

sila - silakan untuk berkomen...segala kritikan anda saya amat hargai