heartbeat

Khamis, 14 Oktober 2010

JiwangKarutMarut!~

post ini, aku bagi amaran awal2..mmg sgt2 jiwang..sbb mase aku digitized tadi,,,aku psg lagu..kebetulan, lagu2 tuh sumer mengingatkan aku kpd kenangan2 cinta...hahahahaha..kire mcm mengingatkan balik pd yg lps2 r....
yang pertama, macam mana aku benci pon pada ex2 aku....aku tetap akan berterima kasih kepada mereka...

Terima kasih cinta untuk segalanya
Kau berikan lagi kesempatan itu
Tak akan terulang lagi
Semua kesalahanku yang pernah menyakitimu ( afgan-terima ksih cinta)

terima kasih utk segala2nya..krn mengajar aku erti cinta...cinta bkn shj manis, tetapi pahit, masam, masin, kelat, payau..sng citer, 1001 rasa ade....

namun, aku x dpt nk menipu diri yg aku masih merindui...

Maafkan aku terus memujamu
Maaf aku yang terlanjur merindu
Didalam hujan renyai
Aku mengintai langit
Mengharap engkau akan setuju
Menyintai aku....( coco - mengintai ke langit)


masih mencintai sehingga sekarang,....entah kenapa....

ooooooooooo
bila org kata cinta...mcm2 diibaratkannya....de yg mcm2 ibaratnya keluar...klu kwn aku yg haniey tuh, agi r...nama je palapes, tp ati die mcm kuih lapes gak..lembek2 gituh...heeee....aku de mcm2 ibarat utk cinta....nk taw????

*************************

  • cinta itu ibarat baju.

kenapa aku ckp baju??sbb kita pki baju n then tukar...so kirenye cinta neh kita boleh bertukar2 r...hari neh pki baju oren, esok cokelat,luse biru...x tetap kirenye..x statik..klu bhs halus, x setia..tp mmg pon kita x tetap pki baju..klu hari2 pki baju yg sama, boring gak..


*************************

  • cinta itu ibarat kereta

kereta sbb....sbb..neh pendapat lelaki r..org laki ckp, kereta klu kite usik2 die, x luak pon....so, kite bleh suke ati nk usap die, godek2 body kt dalaman dier...suke ati nk tidur ngn die ker...x pon kite boleh tukar2 kereta klu dh boring...kereta tuh mrh..kte diorg r...plg logik, sbb kereta tuh duduk luar..xde yg nk mrh...hahahahahaha....

  • cinta itu ibarat wang, harta
itu siapa yang gila duit r...aku pon gile duit gak..tp make sure die pon pndi, berilmu....


***********************

tp bagi aku..cinta itu ibarat membeli n memakai kasut...sbb bile kite nak beli kasut, kita akan memilih mengikut citarasa kita n plg penting, keselesaan...lps dh beli, kita asyik pki kasut tuh je..smpi 1 ari tuh, kasut tuh dh rosak, maka terpaksalah kita buang...mau x mau kita kene buang jugak...namun, bila kita nak beli kasut yang baru, kita akan sentiasa terigt kasut yg lama tuh...


**************************


begituh juga dgn aku...even aku putus cinta mcm mne pon, dlm ati aku masih ade dier...even die byk saketkn ati aku, dlm ati aku masih ade dier..aku x taw kenapa...haish!!!!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

sila - silakan untuk berkomen...segala kritikan anda saya amat hargai