heartbeat

Sabtu, 31 Julai 2010

PerkataanYangSeringDigunakan!~

Sabtu-31.07.2010


ari neh dijangka dr pukul 7 mlm sehingga 7 pagi 1.08.2010 blackout di kolej 11, so aku dgn berbangganya akakn mengatakan bahawa aku akan mandi sebelum pukul 7 n xkn naik lif after that..terus dok ngn bella....
hahahaha
tadi aku kemas bilik..
dan ruangan aku sungguh kelihatan kemas..
ruangan roomate aku???
kemas sendiri!!
x kuasa aku nak mengemas..
hahahha...
x r..gurau jerk..ituh diri sendiri r..aku x paksa..klu selesa, make it yourself comfortable r...
hahahaha
and aku sedang kehabisan idea utk mengarang..
jap...
jap...mencarik idea neh..
hehehehe

bdak shengal kt pic neh...
memula aku ajk brgmbr..xnk, malu...
tetibe badan senget and terus pose..
hahahahaha

Khamis, 29 Julai 2010

MembuangMasa!~

perkara yg dibuat utk menghilangkan bosan...
hahahaha..
berborak......

berborak......
berborak......
berborak......
berborak......
berborak......
berborak......
berborak......
berborak......

Berguling-gulingLagi!~

Ish....
penat dah aku neh...asyik xde kelas je memanjang...
takut aku..macam mana nak skor neh???
asyik xde kelas je...
yg programming memanjang je ada kelas..
x penah dibatalkan atau ditunda...
bengong..
tadi sedang seronok aku memetik tali guitar aku, tetibe ade 1 kertas meluncur laju masuk ke dalam bilik aku melalui ruangan bawah pintu..
and aku melihat apekemende ituh..

rupa - rupanya surat saman dr kolej 11...sungguh terkejut...melihat surat saman itu..nasib bukan ditujukan kepada aku, tapi roomate aku..
atas sebab x dtg aktiviti fire drill...
x munasabah betol...
aku letakkan surat saman tuh atas meja roomate aku and meneruskan permainan guitar ku..
lagu buat aku tersenyum-shiela on 7..
tapi aku dh ilang mood and terus pergi ke bilik niesah utk berborak2 kosong..
mmg kosong pon borak aku tuh..
tetiba perut memulas..and aku cepat2 balik bilik dan melakukan hajat aku..
and then solat..
lepas solat, aku mengadap lp and on9 terus...
so, aku pon update r blog aku neh...
and...aku x taw agi nk cakap ape...

jap2..bg aku masa utk mencarik info about gis..
daaaa

Selasa, 27 Julai 2010

Bodoh!~

bodoh!~

SingingTogether!~

You're chilled out, I'm so hyper
On paper we're a disaster
And I'm driving you crazy
It's my little game

I push you, and you push back
Two opposites so alike that
Everydays a roller coaster
But I'm a bump you'll never get over

This love (love)-hate (hate) relationship
You say you can't handle it
But there's no way to stop this now
So shut up and kiss me

Kick (kick), scream (scream) call it quits
But your just (just) so (so) full of it
Cuz it's too late, to close your mouth
Shut up and kiss me

So shut up!
So shut up!

I call you and you pick up
I tell you how much I'm in love
I'm laughing and you get mad
It's my little game

Go ahead now, admit it
You like your world with me in it
Like a record, that's broken
Yeah, I'm a bump you'll never get over

This love (love)-hate (hate) relationship
You say you can't handle it
But there's no way to stop this now
So shut up and kiss me

Kick (kick), scream (scream) call it quits
But your just (just) so (so) full of it
Cuz it's too late, to close your mouth
Shut up and kiss me

You miss my lips, my kiss, my laugh
The riffs on my guitar
The way we fight, we make up fast
Oooooh yeah ...

So shut up!

Love (love)-hate (hate), love (love)-hate (hate), love (love)-hate (hate)!

Cuz it's a love (love)-hate (hate) relationship
You say you (you) can (can) handle it
But there's no way to stop this now
So shut up and kiss me

Kick (kick), scream (scream) call it quits
But your just so freakin' full of it
Cuz it's too late, to shut your mouth
Shut up and kiss me


orianthi-shut and kiss me

AktivitiHariIni!~

oleh kerana sepanjang ari neh xde kelas, aku wat keputusan utk on9 sepanjang masa..
lagi pon aku trtinggal kunci kt bilik..
waduh2...
aku baru je settle psl ptptn...
aku pelik..aku dpt 26k je..kwn2 aku dpt 28k...
x puas ati betol...
aku baru je tengok 1 awek neh pakai baju kurung wane hijau yg nk ke biru..
org pggl turqoise...
aku x reti nk eja....
awek tuh belah dr kolej 11 neh ngn skuter kebanggaan die...
entah..hari neh lagi aku merepek...
setiap ari aku akan merepek di blog ineh...
terpulang untuk membaca atau tidak...
lagi???
erm..
selesai sudah transfer kredit subjek aku...
aku bersyukur...

maseh pjg agi perjalanan hidup aku..
and aku dah mula merepek je...
mcm kucing neh yg sedang cuba utk kuar dr almari tuh...tp aku xde r nk kuar dr almari tuh kan...
hahahha


Isnin, 26 Julai 2010

CemburuButa!~

cemburu buta aku neh....
pagi tadi si ***** duduk depan si ####...
geramnya aku..
cemburu...even si ***** tuh xde pape relationship dengan aku ( aku hanya admirer dia ) tapi biler aku tengok si #### menggatal dgn si *****, aku jd geram..
sebenarnya si #### x menggatal pon dgn si *****..aku je yg cemburu buta...
jeles aku tengok si ***** duduk depan si ####.....
tapi si ***** duduk membelakangi si ####..
syukur...aku masih boleh admire pd dia..
chantek mata si *****....
hahahaha..
aku tertawan dek mata si *****
hahahaha..
lagi yg membuat aku cemburu biler aku dpt taw kawan baik aku, si @@@@@ ade nombor si *****...
agi saket ati nyer.....ialah...si ***** selalu kontek si @@@@@...
arghhhhhh!!!!!!!!
jelesnye aku!!!!!!!!!!!
kenapa????
kenapa?????
huhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhu

owh si ***** ko xkn taw yg aku admire ko sgt2..hahaha..and ko xkn taw smpi aku mampos...

CeritaHariIni!~

xde apa yg best..cuma mcm biasa..owh..hari neh aku mengadap sultan....maksudnya sultan dtg ke kampus aku kt skudai ineh untuk merasmikan bangunan canseleri dgn nama dia....
so majlis bermula dgn etikanya..sangat2 etika..1st time melihat tengku mahkota dihadapan mata..macam x caya je...handsome jugak..
maksud aku handsome ialah dia nampak berkaliber dan macho..
entah...
sekarang otak neh penuh dengan kegilaan...
kegilaan terhadap programming..
entah kenapa aku disuruh belajar semula subjek yg agk aku langsung x phm..
kerana programming memerlukan seseorang yg boleh berfikiran logik..aku pulak selalu berfikiran merewang and fantasi...
sebab tuh aku terer menulis pape je..merepek pon xper...kepakaran aku...
so sekarang..tergila - gila...
ade budak baru dalam kos aku..
nama dia nabila..sejibik macam syikin, kawan adik aku..aku pndg die terus teringat kt syikin..adik aku kata 2 pelanduk serupa...hahahaha
jenal pulok dpt nama baru drpd aina..
jenal dh x panggil jenal agi..
panggil ipin..
ngengade jantan tuh..
pedulik je....
hahahaha

sekian post aku yg merepek agi

Ahad, 25 Julai 2010

Silang Kata!~

mari bermain dengan permainan silang kata...
eh bukan, permainan kata imbuhan..

tipu!


ditipu!


menipu!


tertipu!


ditipukan!


menipukan!


penipuan!

penipu!

sayalah mangsa dia..
percayalah..saya bodoh kerana mempercayai dia dengan sepenuh hati..
tanpa sebarang perasaan curiga...

Jumaat, 23 Julai 2010

KucingSahaja!~


guitar time!!~
eh die tidow pulak?????



neh time die nyanyi lagu orianthi-according to u.. hahahaha





neh time dier mintak maaf!~


neh time dier rajen nk s2dy




neh time kucheng tuh ngah bosan

22/07/2010

mak datin berposing depan camera


lagi sekali ari jd aku...
aku sambut dgn bacaan yasin...err..nape alim???sebab aku suka r...
selepas ituh aku pening yg amt sangat...
jd aku tidur...
bangun pagi je melambak giler sms yg aku terima..
tim wish kt aku seterusnya n diikuti dgn yg len2...
hahaha..
aku dpt free col...so aku gunakn segala kesempatan yg ade...
aku col sumer jantan n pmpn yg aku knl...
kt fb xyah ckp r..mmg emlambak wish yg aku terima..
rindu plak kt kwn2 lme...
kan???
so aku col diorg semlm...
dpt r taw cket2 psl diorg sumer....

akhirnya pd mlm ituh aku berperang mulut dgn jantan ituh..
and aku terus membenci dier...
mls dh nk igtkn dier...
bajet je..
menchik!~
so bwh neh ade cket pic utk tantapan korg yek...










Isnin, 19 Julai 2010

1st assigment!~

1st assigment aku adalah menyediakan algoritma untuk perkiraan purata miles per hour bg perjalanan sebuah kereta...
hehehe..of course lah subjek programming computer..
ngah ada broadband, gunakan segala kesempatan yg ada,,so aku sedang mencari sumber2 utk mnjwb soklan itu..
nk surf utk download plak???
amek mse dowh...
saket ati tol r....
kenapa kolej 11 neh xde internet???
aku byr mahal nak mampos...die bg treat gneh je???
boleh kene saman neh..
die kuat saman student, aku saman diorang..
uh???kolej 11 kunun..
palapes konon????
ape yg ada sangat kat palapes tuh???



suck it!
i repeat again..
suck it!

hape??nk saman??hehehe...

morning!~

pagi - pagi agi dh on9..
get ready utk kelas programming sat agi dlm kul 9 am...
esok lusa dh bermula kelas yg sebenar...
harap - harap aku tak tidur r...
harap - harap r...



aku rindu sangat2 kat farid... aku send die sms, dia tak balas.. marah pun ada, benci pun ada, saket hati pun ade... ape die buat sampai x reply sms aku??? bz sangat ker??? aku menyampah r... tapi dia buat aku tertanya - tanya... apekah status hubungan aku n dier??? nape die letak pic aku n die dlm ms dier??? or org len yg letak je tuh?? org lain r tuh.. macam aku tak tahu... mcm aku x knl org tuh... menchik r biler ade org ketiga menyibukkan diri dlm hubungan cinta neh.. sebab org tuh yg akan menghancurkannya.. klu org ketiga tuh sedarkn diri takpe..neh tak sedar diri langsung.. makin macam sial ade r... bila aku persalahkan org ketiga, ada je yg org backup... adus..menyusahkan aku jerk.... lepas neh aku nk bercinta dgn lelaki yg x pena bercinta.. aku 1st luv dier.. menchik jerk... menchik jerk.. die x taw ke yg aku syg die hampir separuh mati jerk?? naseb xde niat nk bunuh diri ( sbb keje org bodo ) aku syg sgt2 kt dier..tp dier bleh kte semua slh aku?? kenapa lelaki sangat suka menyalahkan perempuan?? tp dulu bkn main lagi dgn pempuan tuh syg r, honeylah, luv u lah, mis u lah.. sekang??? taik! semua bodoh, termasuk aku yg trust dier giler babi r... alik2 babi lagi mulia dr dier yg mentuturkan janji kepada aku..


sudah2..
aku nk pergi mandi..
selamat pagi untuk semua..mencintai diri sendiri lebih baik..

Jumaat, 16 Julai 2010

MendeBaru!~

test mende baru jap..hehehe





AkuBukanMusahaqah!~


zai, gadiz sengal...yang menjadi special dihatiku..aduhs...ayt ni sepatutnya ditulis oleh kekasih dia,hahaha,,,lantaklah, zai ialah seorang gadis yang bukan boleh dipermainkan, kerana aku akan backup dia, aku sebagai 'kekasih' kedua dia akan backup dia..kalau jodoh yang panjang, aku akan berjumpa dengan dia di skudai, seperti yang dirancangkan,,,,
















p/s-aku bukan musahaqah..she's my BFF
klu si ***** ade BFF yg sgt banyaks,aku just ade zai as BFF

status

dear bloggie...


owh..hari neh hari jumaat...xde kelas..entah..asyik xde kelas je..entah mana perginya lecturer aku neh...
so pagi - pagi buta aku dah menapak kat psz untuk update blog neh..kecian x update - update..
semak ajerk...
aku nk update blog, semak je bdak2 laki neh....
esok nk outing..but this night aku de xtvt...

haunted forest..

feeling creepy, but i want it..give it a try..
mcm seronok..
and i nk rasa one shoot one kill...kt markas palapes..
tp nape aku xde nafsu nak masuk palapes ea???

ade rasa keminatan, tapi nafsu xde..

susah tuh..nafsu hilang..warkahakahkah...
pastuh ada doggie show kt markas palapes gak...
histeria r aku tengok anjing - anjing setan tuh semua..hahaha..kesian aku pggl anjing setan..padahal anjing tuh x berdosa secara zahir or batin...
lepas tuh ade night talent..alah talentime..ade bdak aras aku nak join and mintak aku main guitar..larik terus aku g toliet...wahahaha..main guitar depan orang ramai??
ka ching!!hilang tune guitar aku kang...
cakap psl tune guitar, baru teringat nk tengok website tune guitar secara manual..
ea r...digital manual aku ade kt rumah je..so kene belajar kt cneh la secara manual..
x phm aku tengok kt utube neh...
bunyi pc kt psz neh pon dh mcm siot je aku dengar....
mcm nk meletop jerk???
tidak!!!!
aza n the geng dh balek..
jap agi aku balek r...
agi nk merepek ape kt post neh??
owh ea..aku rindukn kucing - kucing aku sangat2...

Rabu, 14 Julai 2010

rindu!!~~~~

rindu kt diorang sangat2....
aku rindu kat maharani..maharaja...
mok tam, kelabu, ank2 kelabu, junior, silverstone, senang citer semua kucing aku lah aku rindu...
aku bukan rindu kt jantan keparat tuh r..
rindu tuh rindu gak...
tapi kat kucing lebeh banyak!!!!
jantan keparat ( dlm hati lelaki idaman )
kat skudai tak de kucing - kucing seindah kucing aku di rumah..
semuanya tak secomel maharaja...
x semegah maharani..
x sebesar silverstone..
x sejahat junior and afan dot...
err....mok tam plak???
putih sentiasa..( pakai clorox )
anak - anak yang dia lahirkan semuanya putih!!!
so kiteorang still jaga dia...
aku sangat merindui ngiauan diorang...
hahahahaha
rindu kt kucing sangat2!!!!!!

hidup photogrammetry!!~

hari pertama untuk kelas fotogrametri...

hidup fotogrametri!
hidup fotogrametri!

laungan hikmat prof ANUAR saya di dalam kelasnya...
boleh buat aku terkejut jugaklah..

walaupun sedih sebab tak dapat transfer kredit, belajar semula pon bagus jugak...
medic untuk terus belajar fotogrametri ialah..........

hidup fotogrametri!
hidup fotogrametri!

hahahahaha..
penawar semula jadi..
yg buat aku hepy sangat2 ialah aku disahkan sihat!!
alhamdulillah!!
hepy sangat2!
aku akan ambil peluang ini dan belajar bersungguh - sungguh...
tapi ptptn????

huhuhuhu

(T_T)

harap - harap dapatlah ptptn.....

Selasa, 13 Julai 2010

sesak!~

akhirnya aku ditawarkan kos Geoinformatik...

tak taw kos ape??

cari r kt website..

dalam pukul 3 nak pergi register subjek english..

biarlah aku keseorangan...

aku kene teruskan usaha aku..

kuatkan semangat..ingat yang aku datang untuk study..bukan main - main or ikut geng...

tarik nafas..hembus..

tarik...

hembus...

tarik...

hembus...

tarik...

hembus...

tarik...

hembus...

akhirnya aku boleh berfikir dengan waras..dan rasional sekali..tidak mahu diperintah lagi oleh sesiapa kecuali yang berhak ke atas aku...

kenapa jadi macam ni kan???

semakin tinggi belajar, semakin gila otak ini berfikir..( nasib aku tak giler )

semakin tinggi belajar, semakin sempit otak itu menurut perintah.. ( ye ke? )

Khamis, 1 Julai 2010

entah

tadi aku isi borang ptptn..
boleh je isi..tp aku tak paham...


???????????????????????????????????????????????