heartbeat

Jumaat, 16 Julai 2010

status

dear bloggie...


owh..hari neh hari jumaat...xde kelas..entah..asyik xde kelas je..entah mana perginya lecturer aku neh...
so pagi - pagi buta aku dah menapak kat psz untuk update blog neh..kecian x update - update..
semak ajerk...
aku nk update blog, semak je bdak2 laki neh....
esok nk outing..but this night aku de xtvt...

haunted forest..

feeling creepy, but i want it..give it a try..
mcm seronok..
and i nk rasa one shoot one kill...kt markas palapes..
tp nape aku xde nafsu nak masuk palapes ea???

ade rasa keminatan, tapi nafsu xde..

susah tuh..nafsu hilang..warkahakahkah...
pastuh ada doggie show kt markas palapes gak...
histeria r aku tengok anjing - anjing setan tuh semua..hahaha..kesian aku pggl anjing setan..padahal anjing tuh x berdosa secara zahir or batin...
lepas tuh ade night talent..alah talentime..ade bdak aras aku nak join and mintak aku main guitar..larik terus aku g toliet...wahahaha..main guitar depan orang ramai??
ka ching!!hilang tune guitar aku kang...
cakap psl tune guitar, baru teringat nk tengok website tune guitar secara manual..
ea r...digital manual aku ade kt rumah je..so kene belajar kt cneh la secara manual..
x phm aku tengok kt utube neh...
bunyi pc kt psz neh pon dh mcm siot je aku dengar....
mcm nk meletop jerk???
tidak!!!!
aza n the geng dh balek..
jap agi aku balek r...
agi nk merepek ape kt post neh??
owh ea..aku rindukn kucing - kucing aku sangat2...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

sila - silakan untuk berkomen...segala kritikan anda saya amat hargai