heartbeat

Isnin, 19 Julai 2010

morning!~

pagi - pagi agi dh on9..
get ready utk kelas programming sat agi dlm kul 9 am...
esok lusa dh bermula kelas yg sebenar...
harap - harap aku tak tidur r...
harap - harap r...



aku rindu sangat2 kat farid... aku send die sms, dia tak balas.. marah pun ada, benci pun ada, saket hati pun ade... ape die buat sampai x reply sms aku??? bz sangat ker??? aku menyampah r... tapi dia buat aku tertanya - tanya... apekah status hubungan aku n dier??? nape die letak pic aku n die dlm ms dier??? or org len yg letak je tuh?? org lain r tuh.. macam aku tak tahu... mcm aku x knl org tuh... menchik r biler ade org ketiga menyibukkan diri dlm hubungan cinta neh.. sebab org tuh yg akan menghancurkannya.. klu org ketiga tuh sedarkn diri takpe..neh tak sedar diri langsung.. makin macam sial ade r... bila aku persalahkan org ketiga, ada je yg org backup... adus..menyusahkan aku jerk.... lepas neh aku nk bercinta dgn lelaki yg x pena bercinta.. aku 1st luv dier.. menchik jerk... menchik jerk.. die x taw ke yg aku syg die hampir separuh mati jerk?? naseb xde niat nk bunuh diri ( sbb keje org bodo ) aku syg sgt2 kt dier..tp dier bleh kte semua slh aku?? kenapa lelaki sangat suka menyalahkan perempuan?? tp dulu bkn main lagi dgn pempuan tuh syg r, honeylah, luv u lah, mis u lah.. sekang??? taik! semua bodoh, termasuk aku yg trust dier giler babi r... alik2 babi lagi mulia dr dier yg mentuturkan janji kepada aku..


sudah2..
aku nk pergi mandi..
selamat pagi untuk semua..mencintai diri sendiri lebih baik..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

sila - silakan untuk berkomen...segala kritikan anda saya amat hargai