heartbeat

Khamis, 29 Julai 2010

Berguling-gulingLagi!~

Ish....
penat dah aku neh...asyik xde kelas je memanjang...
takut aku..macam mana nak skor neh???
asyik xde kelas je...
yg programming memanjang je ada kelas..
x penah dibatalkan atau ditunda...
bengong..
tadi sedang seronok aku memetik tali guitar aku, tetibe ade 1 kertas meluncur laju masuk ke dalam bilik aku melalui ruangan bawah pintu..
and aku melihat apekemende ituh..

rupa - rupanya surat saman dr kolej 11...sungguh terkejut...melihat surat saman itu..nasib bukan ditujukan kepada aku, tapi roomate aku..
atas sebab x dtg aktiviti fire drill...
x munasabah betol...
aku letakkan surat saman tuh atas meja roomate aku and meneruskan permainan guitar ku..
lagu buat aku tersenyum-shiela on 7..
tapi aku dh ilang mood and terus pergi ke bilik niesah utk berborak2 kosong..
mmg kosong pon borak aku tuh..
tetiba perut memulas..and aku cepat2 balik bilik dan melakukan hajat aku..
and then solat..
lepas solat, aku mengadap lp and on9 terus...
so, aku pon update r blog aku neh...
and...aku x taw agi nk cakap ape...

jap2..bg aku masa utk mencarik info about gis..
daaaa

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

sila - silakan untuk berkomen...segala kritikan anda saya amat hargai