heartbeat

Selasa, 27 Julai 2010

AktivitiHariIni!~

oleh kerana sepanjang ari neh xde kelas, aku wat keputusan utk on9 sepanjang masa..
lagi pon aku trtinggal kunci kt bilik..
waduh2...
aku baru je settle psl ptptn...
aku pelik..aku dpt 26k je..kwn2 aku dpt 28k...
x puas ati betol...
aku baru je tengok 1 awek neh pakai baju kurung wane hijau yg nk ke biru..
org pggl turqoise...
aku x reti nk eja....
awek tuh belah dr kolej 11 neh ngn skuter kebanggaan die...
entah..hari neh lagi aku merepek...
setiap ari aku akan merepek di blog ineh...
terpulang untuk membaca atau tidak...
lagi???
erm..
selesai sudah transfer kredit subjek aku...
aku bersyukur...

maseh pjg agi perjalanan hidup aku..
and aku dah mula merepek je...
mcm kucing neh yg sedang cuba utk kuar dr almari tuh...tp aku xde r nk kuar dr almari tuh kan...
hahahha


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

sila - silakan untuk berkomen...segala kritikan anda saya amat hargai