heartbeat

Jumaat, 6 Mei 2011

10 Things About You

10 Things About You ( you to means aku la )


  • aku seorang gadis yang bernama lelaki, semua adik - beradik ( girls ) start dengan nama " shahrul ".
  • aku tak suka kepada orang yang hipokrit.
  • cukup menyampah dengan perempuan yang tak tahu apa - apa, sampai masak nasik pon tak tahu, memang aku tak suka, maaflah kalau kasar.
  • mempunyai banyak - banyak kucing di rumah, satu - satunya peneman hidup aku, :)
  • suka membau, hehehe, kadang - kadang satu bau tuh boleh membawa kita ke memori, :)
  • apabila saya suka kepada seorang lelaki itu, dia lah di hatiku, sampailah ada lelaki yang boleh menandingi lelaki tersebut, kiranya saya seorang yang setia.
  • tak suka travelling sangat, tapi kalau dah ada orang ajak, memang ku packing barang, hehe :)
  • pada hakikatnya aku seorang yang sangat rajin apabila disuruh berkali - kali, bukanlah, aku boleh memberi bantuan dengan kadar segera, jika aku berkemampuanlah.
  • neh memang betol - betol pasal aku, aku tak kisah tentang status korang, sama ada korang datang daripada kuluarga berada, keluarga kurang berada, atau pon keluarga tak berada, kalau mahu berkawan, aku memang tak pandang semua tuh, aku akan berkawan je, tapi jangan sesekali tikam aku dari belakang, susah, sebab sekali aku ditipu, buat selama - lamanya aku akan ingat, aku akan dendam, aku akan simpan, itu sahaja.
  • last - aku meluahkan perasaan marah, sedeyh, gembira, malu, cinta semua menggunakan tulisan, hehehehee, tuh sahaja medan luahan hati aku.

10 things about you dah settle, :)

neh aku dan ibu aku

aku suker die, neh pe kes gambar dengan entry neh?

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

sila - silakan untuk berkomen...segala kritikan anda saya amat hargai