heartbeat

Selasa, 3 Julai 2012

Neelofa, Anzalna, dan Najwa Latif

as salam mualaikum dan selamat sejahtera semua. 



berkenaan dengan tajuk entry hari neh, aku bukan nak bercerita pasal gosip hangat pergaduhan Anzalna dan Neelofa atau tentang fesyen Najwa Latif yang tidak sesuai dengan umur dia. welll, dunia artis kan?? penuh dengan gossip yang sentiasa hangattttttt, panassssssss, hotttttt, fuuh!



mohon entry neh tak naik sebab Neelofa, Anzalna atau Najwa Latif. aku cuma nak bercerita tentang Aini, intern student dekat Dr Nik neh. entah macam manalah kan?? kiteorang ( aku, Paien, dan Aini ) gossip pasal Neelofa dan Anzalna neh. entah macam mana, boleh la pulak si Paien neh berangan nak jadi Neelofa, dia cakap Neelofa tuh cantik, dia memang cantik si Neelofa tuh, tak ku duga, tak ku sangka, tapi aku takde lah minat sangat dengan kecantikan Neelofa, aku lebih minat dengan bakat and talent dia. salute. kalau Anzalna tuh pulak, Aini dan cop awal - awal, muehehehehehe. yang Anzalna, memang lawa. aku dapat rasakan, kecantikan boleh jadi musuh, wahahahahaha. 



sementara aku pulak, entahlah, aku tak terpikir apa - apa pown, entah macam mana Anzalna ( Aini ) and Neelofa ( Paien ) boleh cakap, " kau jadi Najwa Latif r " .

Anzalna aka Aini

Neelofa aka Paien


jeng jeng jeng jeng jeng , 


" kita berkenalan di laman muka buku, ohohohohohoh" 



ouh, aku tak minat lagu Cinta Muka Buku, aku lebih minat lagu 


" untuk dia untuk dia untuk dia "



heheheheheh, lagu Untuk Dia, Sleeq ft Najwa Latif. hehehehe. untuk dia. 



hokayh, stop disini, sebab dalam pukul 9 pagi neh ade internal meeting, so, kene log out, sebelum log out, aku kene ping dulu entry neh, hehehehehe, :)






gambar extra, Neelofa bertudung, ayu gituhhh



1 ulasan:

sila - silakan untuk berkomen...segala kritikan anda saya amat hargai