heartbeat

Isnin, 30 Julai 2012

Tanggal 22 Julai 2012

Assalammualaikum dan selamat sejahtera semua pembaca. 


Happy birthday to ME
Happy birthday to ME
Happy birthday to ME
Happy birthday to ME



Hokayh, orait, even sudah seminggu lebih birthday aku melepasi, ( that’s mean usia aku pown sudah meningkat lagi ), maka barulah aku mahu bercerita mengenainya. Well, birthday aku tak disambut dengan party besar – besaran mahu pown kecil – kecilan. Malah, aku tak pernah sambut pown, cuma, masa aku form 4 and form 5 je lah birthday aku disambut. 


Sebab tuh la aku suka kecohkan birthday aku, lepas tuh aku lupa, bhahahaha, sejak azali begitu. Cuma, aku ada lah dapat banyak wish daripada rakan – rakan dan Facebook. Segala wish mereka amat aku hargai sebenarnya. Tapi yang paling pelik, nombor telefon aku bukan kemain agi dapat wish dari pelbagai ADUN. Bhahahaha, tahula nak PRU neh, hahahaha. Nak buat aku terharulah teeewwww kan?????


Well, sempena birthday neh, aku dapat free called seminggu dan panggilan free Maxis untuk sehari tuh. Aku jadi naik gila nak called siapa, hahahha, sebab rasa rugi pula kalau tak guna free called tuh. Kalau dulu, adik aku perhabiskan free called tuh sampai ke tengah malam gituh, tapi tahun neh, aku pandang je la telefon tuh, telefon tuh pula pandang aku. Tapi, ade jugaklah tengah malam tuh aku bergayut sekejap. Dah dia sibuk nak tidur, katanya esok pagi nak travel gi Jalan Ipoh dia, haaaihh, geram aku. 


Hokayh, fine, lepas tuh, Celcom pulak, tuh satu problem, tak tahu nak called siapa selain daripada NURUL  seorang. Kalau Nurul tahu neh, gerenti kembang hidung dia habis, terharu gilewww sampai merembes air hidung sebab die sorang je aku selalu called. Yang lain, aku nak aktifkan, tak boleh, sebab dah penuh. Aku tak berani nak main delete nombor – nombor yang di aktifkan. 


nurul, antara yang paling awal

Last – last, aku biarkanlah je free called seminggu tuh. Well, dah nasib badan hidup single, bhahahaha, bongoklah. Kalau dah sampai birthday aku, ini bermakna…… mungkinkah tahun hadapan birthday aku selepas raya atau raya? Jeng jeng jeng jeng, kita perhatikan calendar yang akan datang. Diam tak diam, sudah hampir 6 minggu aku praktikal, ada lagi 6 minggu, dan aku bakal jadi budak FINAL YEAR, sedangkan tajuk PSM tak aku fikirkan lagi. Aku taknak buat system, boring kowt. 


Well, aku harapkan birthday tahun depan aku, disambut pula, inshaAllah. Make sure, time tuh aku dah berpunya, alahaiiii…..!!!! 





jeng jeng jeng, kiut tak nurul buat untuk aku???

2 ulasan:

sila - silakan untuk berkomen...segala kritikan anda saya amat hargai