heartbeat

Ahad, 21 Oktober 2012

Angkatan Tentera Malaysia

assalammualaikum dan selamat sejahtera sekalian!!!



waduh, enak sungguh tidurku semalam. iya, guwer taw, semalam ada matching bola kok di Stadium Shah Alam ( Shah Aley ). guwer tahu yang ATM, Team Angkatan Tentera Malaysia sudah kalah sama itu Team The Red Warriors. udah rezeki mereka, seharusnya, dibiar in mereka gembira. 



sekejap! tukar anak tekak!



danggg! pehal pagi - pagi buta dah bersuara macam bibik neh??? adehh, sakit tekaklah katakan. ubat selesema sudah habis, tinggallah ubat Antibiotik. semalam, even aku sakit pown, aku still gagahkan diri untuk menonton perlawanan bola ATM dengan TRW. yeee, aku tahu, TRW dan peminat - peminatnya cuti sakan hari neh. diorang menang semalam. 



cari gambar Afiq, tp banyak gambar stok geli2, jadi, aku amek yg neh, nmpk tak si Talaha tuh???



perlawanan semalam memang menakutkan aku. tapi, bila dah masuk akhir - akhir waktu, aku start rasa bosan. agaknya sebab si Talaha kowt. kalau dalam TRW, aku rasa, yang paling menyerlah, memanglah Si Talaha, Si Afiq yang rambut macam mohawk pown okayh what???? ensem betol Si Afiq, halamak, okayh2, si Muslim Ahmad tetap dihati, hehehehehe. Si Indera pown not badlah prestasi dia jika nak dipadankan dengan umur die yang dah masuk 30 an kan? tapi serius, Si Indera awet muda, wa tak nampak dia tua maaaa.



tetapi, yang betul - betul menarik pemain yang menarik perhatian aku dengan Nurul ialah pemain nombor 17 ATM yang baru dimasukkan dalam masa kedua. laju seyhhh die menggelecek bola tuh sorang - sorang. kagum kagum kagum! nama dia Venice Elphi Ak Danny Kay. aku tak tahula die neh orang mana, maybe Sarawak or Sabah. muka dia, memang muka tentera, muka bengis. hahahahaha. yang aku tahu, semalam, hero aku, Hai-o kecundang, maybe tak dapat peluang untuk beraksi dengan lebih cemerlang, takpelah Hai-o, ade lagi rezeki, tahun depan depan depan ke. jangan risau, aku tetap sokong Hai-o, hehehehe. 



takpe, saya tetap sokong awak Hai-o!!!


banyak pemain TRW yang sama nama dengan aku, Shahrul, mungkinkah jodohku dengan pemain bola sepak? haaaa! sudah! berangan, STOP! Norshahrul Idlan Talaha, Shahrul ape tah lagi yang kena kad kuning, agak bangga disitu sebab diorang tumpang nama aku ( WHAT!!!!? ). hahahhaha. tapi, sorry de morry, aku memang tak suka Talaha, tak tahula kenapa, huhuhu, tapi skill dia memang hebaklah. 



apa pun, aku puas hati dengan game semalam even banyak drama, sinetron, lakonan, dan sebagainya. agak terkilan sebenarnya dengan aksi pergaduhan yang rasanya macam budak - budak kechik. alah, dalam parlimen pown boleh gaduh, orang tua educated lagi tuh, neh kan setakat padang bola hijau tuh haaaaaa. sudah - sudah, cukup sudah. apa - apa pown, tahniah semua pemain, korang memang terbaik. 



cari si Kembaq, dapat sekali gambar dengan Muslim Ahmad. hehehe



hahahaha, aku tak mention pown si Kembaq kan?? hahaha, tak minat diorang la sebenarnya, hahahaha. tetapi, tahniah juga untuk mereka, hehehehe. :)



tahniah!



Tiada ulasan:

Catat Ulasan

sila - silakan untuk berkomen...segala kritikan anda saya amat hargai