heartbeat

Ahad, 5 Februari 2012

Birthday Girl, Siti Sapuraq Jusoh

as salam dan selamat sejahtera.



papehal, selamat menyambut maulidur rasul. kalau kat rumah neh, memang best, :). boleh masak - masak, ehhh, sejak bila aku suka memasak neh???pelik pelik pelik. :)


tengok, happy gituh puraq, siap buat peace

ouh, pada 3hb2 yang lalu, kiteorang, SEKELAS  sambut besday Puraq, baby girl birthday  kita yang sorang neh. lagi best sebab dia sorang je dalam bulan 2 kan??? memang bestlah, tak kongsi bulan birthday, :). selamat hari jadi Puraq, :)


nebes sebenarnya aku malam tuh pegang cake


blueberry cheese cake, favret puraq gtuh, pandai JAH pilih, :P, auuuuuww, shuuwitt

acara meniup lilin, agak - agak ape wish ko puraq???


apelah digelakkannya, :)



pak2 menyuapkan cake ke mulut puraq, :)

entah kenapa, aku sangat happy pada malam itu, tapi aku rasa, happy tuh, cuma untuk hari tuh sahaja, :). takpelah, Allah s.w.t sengaja memberi aku peluang untuk merasa kegembiraan itu. wallah, apehal dengan aku neh kan??mentang - mentang hari neh aku cuti, tapi petang neh aku nak buat slide untuk presentation hari Khamis neh. 


pokcen yang lebih - lebih neh


JAH shengal r, malu - malu kucing =.="


ouh, buat pengetahuan anda, kiteorang ade 4 hari lagi untuk menghabiskan survey camp neh sebenarnya. hahahhaa, tapi kalau tolak hari presentation iaitu pada hari Khamis, dan menolak hari cuti hari ini, kiteorang cuma ada 3 hari untuk menyiapkan segala - galanya. so, better gua get ready the slide before. bukan get ready, tapi prepared, bahasa Inggeris aku dah semakin mundur nampaknya, =.="


 


lepas tuh, semua warga 3SGG boleh balik ke rumah dengan hati yang senang dan lenang. dan berakhirlah kisah dongeng aku untuk semester ini. cuti untuk 10 hari dan aku naik semula untuk semester baru. wallah, itu adalah sangat awesome, hehhehe, :) . kenapa aku suka sangat sebut perkataan wallah neh?? adoi =.="


 


sejak - sejak akhir neh, aku perasan, yang warga SGG ( girls ) macam gila dengan twitter, maybe kesan Shahjazle reply twit aku, hahahhaa, aku sendiri terkejut sebenarnya Shahjazle reply twit aku taw, biasanya dia tak reply, tapi bila dia reply, memang hilang PMS aku. hahahhaa, happy gile - gile, :)




lepas tuh, aku perasan, warga 3SGG ( lelaki ), rupa - rupanya peminat Siti Nurhaliza. aku ingat Ina sorang je peminat Dato Siti, rupanya, ramai lagi ( lelaki ) yang minat, hahahahahahahaaaaa. takpe, takpe, takpe geng, aku paham, aku takkan cerita, ehhh, aku dah cerita dalam blog, hehehhe, takpe geng, diorang tak kenal korang, hahahaha, lagi 1, mereka suka sangat play lagu Adele - Set Fire To The Rain. ohmaigad, aku serius memang suka lagu tuh. lagu tuh sangat ohsem bagi aku. lagu paling sedih, :)


sebahagian peminat Dato Siti


eh, cerita dalam entry neh dah lari daripada tajuk entry, hahaha, biasalah, entry neh tak masuk dalam exam pown, tuh ayat aku kalau aku still bersekolah, sekarang aku dah masuk universiti, :) . kenalah tukar ayat tuh sikit, ouh, taw tak, sebenarnya, aku sudah tidak sabar untuk pulang ke rumah, :). nak cuddle - cuddle dengan kucing aku. ouh, musti aku balik je, kucing - kucing aku dah bagi aku hadiah set BESAR  untuk aku, ahhahahaaa, jahat kau kucing. hahaha, :)


ouh, lupa aku nak cerita 1 lagi, entah macam mana malam birthday girl kite yang sorang neh, aku boleh pakai selipar lain, oh jilaka sungguh, hahahaa, :D


oh lawak!!!!! =.="

2 ulasan:

sila - silakan untuk berkomen...segala kritikan anda saya amat hargai