heartbeat

Jumaat, 3 Februari 2012

Mencari Ketenangan

as salam dan selamat sejahtera, :)

sepatutnya, dah lama aku hapdet cerita neh dalam blog aku, cuma takde masa je. masa sangat mencemburui aku untuk update blog kann???so, hari neh, ada masa panjang, aku ambil kesempatan ini untuk update blog. wahahahahaaaa, :D. aku taw Chiang mesti cakap " eh, bakpe kite bukak page orang neh, tak pasal - pasal dia dapat duit ". hehehheheeee, :) . jangan risau, aku berpegang pada suatu kata - kata " duit takkan jatuh dari langit macam hujan turun dari langit " .


berbalik kepada tajuk entry aku, Mencari Ketenangan. apa yang aku maksudkan ialah, hari Ahad yang lalu ( malam tuh AJL ), siang tuh aku, Pak2, and Puraq pergi CSL oopps, CS, salah taip dan malas nak tekan button backspace. oleh kerana memang tujuan hari tuh ialah mencari ketenangan, seriously, aku berjalan - jalan lama - lama dekat CS. tengah hari tuh makan MacDonald set Prosperity Burger. pedas gileeww!

daging, :)
meleleh air liuhkann???


lepas tuh, entah macam mana, aku TERnampak Tutti Fruti, selambek, keluarkan duit sebanyak rm8.20 untuk Tutti, :), tapi tak menyesal. 

harge = rm8.20

frozen yogurt
kemudian, kami mencari ketenangan dekat pantai Danga Bay. sangat tenang di sana. walau pun takde lelaki kacak ( ehem! ), aku masih lagi rasa tenang. tenang melihat air berombak, maybe aku neh ada unsur air kowt, lemah - lembut gituh, tapi aku sebenarnya sangat keras kepala, hahahhaha, tak tahu kenapa. 

tenanglah sangat kann???


malam tuh plak, AJL kan?? berdebar - debar tengok AJL, tak tahu siapa menangkan???? last - last, taaaraaaa, Hafiz - Awan Nano ( aku tahulah aku update LAMBATKAN!!! ), tapi aku tak kira, aku nak cakap, tahniah jugak, :). malam tuh aku tidur dengan nyenyak dan indah sambil tersenyum. 

senyum je aku, yang tengah - tengah tuh

keesokan harinya, semua orang tanya kat aku 

" caol, korang pergi mana semalam? "
" caol, aku tengok gambar - gambar lawa, pergi mana? "
" seronok jalan - jalan semalam, pergi mana? "


errrr, aku rasa, gambar aku semua dekat CS, Danga Bay, or Johor Bahru je, aku takde pulak masuk Singapore, =.="

neh Danga Baylah

maybe yang neh nampak macam dekat Hong Kong sangatkan???

dengan erti kata lain, warga SGG sebenarnya jeles kan aku berjalan - jalan???? hahahahaha, :D

korang jeles kannn??????

salam sayang daripada aku untuk sesiapa yang sayang kat aku, :)




Tiada ulasan:

Catat Ulasan

sila - silakan untuk berkomen...segala kritikan anda saya amat hargai