heartbeat

Rabu, 22 Februari 2012

Perutusan Raja Sehari Saya

assalammualaikum kepada semua pembaca blog saya. 





hari neh ada kejutan buat semua pembaca blog saya. actually, dari pagi tadi, saya dah puas berfikir masak - masak pasal hal neh. saya rasa, sudah sampai masanya untuk saya menyatakan dan menceritakan segalanya. yelah, perkara baik macam neh tak baik kita sembunyikan, nanti jadi perkara fitnah pulakan?? jadi dengan ini, saya nak menyatakan jemputan ke walimatuurus saya bersama dengan future hubby saya. sudah lama saya sembunyikan dia, so hari neh saya kasik bongkar sedikit. 





well, dengan ini, anda semua, dijemput hadir ke walimatuurus saya, datang dengan family. mana yang ada suami tuh, bawak sekali hubby tuh, tayang - tayang sikit. kalau yang dah ade anak, bawak je, i dont mind, yelah, my big day kan??? pheewww, sudah mula rasa debarannya, well, tak nak membebel lagi. 










berikut details walimatuurus saya : 

Tempat : Dewan Bouquet Kinrara Golf 5 ( terletak di sebelah IBP Serdang yang baru dibina )
Masa    : Pukul 11 pagi - pukul 5 petang ( lewat pon takpe )
Pakaian : Casual dan sedap mata memandang 
Hari      : Jumaat ( lelaki kene solat Jumaat ) 
Tarikh   : 31 February 2012

datang tau, saya menunggu kehadiran anda pada hari tuh bersama dengan future husband :)

(^_____^) 

datang taw, saya menanti 



u mad ???? hahhaaa
 

9 ulasan:

  1. arggghhhh!!! kene troll, hahahaaa, :D

    BalasPadam
  2. fahmi, awk VVVVVVVVVVVIP, hahahaaa

    BalasPadam
  3. mas : betol lah neh, bce betol2 details yeahhh, caol 2nggu mas kt dewan tuh ngn future hubby

    BalasPadam
  4. mana ada caol..cesss 31 feb ..tp mas dah bg komen before tu..hehehee..ces, dtroll suda..grrrrrrr..hahahaha

    BalasPadam
  5. mas : bhahahahhaaa, kecian kt die, hahahaaa, :P

    BalasPadam

sila - silakan untuk berkomen...segala kritikan anda saya amat hargai