heartbeat

Ahad, 25 Mac 2012

Jom Shopping Online!!!

as salammualaikum dan selamat sejahtera. 



hari neh, seperti yang dijanjikan di dalam twitter, aku akan promote pages Facebook kawan - kawan aku yang meniaga online. yeeeeaaahhhhh! shoping online, kepada sesiapa yang suka shopping online, seperti aku, silakan melihat kepada beberapa page yang aku promote, tapi ade sesetengah yang korang kene add, sebab diorang buat account, bukan fanpage ( macam aku, hehehe ). 



ada kelebihan kita shopping online, salah satunya, kita tak perlu beratur bagai nak rak kat kaunter tuh haaa, lagi - lagi kalau korang dapat cashier yang baru belajarkan?? mesti korang kat belakang mengumpat - ngumpat. you dont dont lie to me, hehehheeeee. ada experience maaaa



lagi 1, shopping online neh tak payah keluarkan cash, so takdelah nampak duit not rm50 tuh diserahkan ( secara menggigil ) kepada cashier. ouuuhhh! =.=" aku ada satu tabiat buruk, aku suke cium bau duit, lepas tuh baru bagi kat cashier, or sesiapa je lah, hehehehe. 



setiap kelebihan, harus ada keburukan, cuma kita kene pandai - pandailah kannn??? aku pown selalu shopping online, biasanya aku nak beli lens or pakaianlah. 



orait, orait, orait, musti korang tak sabar kan?? sila tekan link ea, :)




list pertama : 

O' Bello Belle

kawan aku yang neh jual perfume, kain, and VCO, yang pemes tuh, hehehe.

antara barang - barang yang dijual



Dira House

yang neh banyak jual baju, cardigan, clutch, kiranya aksesori wanita

antara contohnyalah




Look So Honey

yang neh sama je, jual pasal aksesori wanita, shawl, dan sebagainya

contoh :)




Selendang Warna - Warni

owner page Selendang Warna - Warni

yang neh, korang bolek klik like, hehehhee



Iqa Creation 

yang neh jual VCO, and shawl jugaklah

owner Iqa Creation



care nak pergi ke page mereka??? cube gerakkan cursor tuh ke mana - mana gambar, kalau keluar tapak tangan ( bukan pointer ), haaaa, tekanlah, terus ke page mereka, jangan risau, keh keh keh, tapi sebelum tuh, likelah page tuan punyer blog dulu, bhahahahaa, baik punyer promote neh, takdelah, gurau - gurau saje, hokayhlah, nak memasak neh. 


selamat ber - shopping semua, :)


2 ulasan:

  1. It is truly a nice and helpful piece of info. I'm glad that you just shared this helpful information with us. Please keep us up to date like this. Thanks for sharing.
    Feel free to visit my blog ; shullo.com

    BalasPadam
  2. It is truly a nice and helpful piece of info. I'm glad that you just shared this helpful information with us. Please keep us up to date like this. Thanks for sharing.
    My page :: shullo.com

    BalasPadam

sila - silakan untuk berkomen...segala kritikan anda saya amat hargai