heartbeat

Ahad, 4 Mac 2012

Mini Zoo

assalammualaikum dan selamat sejahtera

hari neh tak tahu nak bercerita tajuk apa. tapi nak berkongsi sesuatu, hehehee. iaitu aku nak berkongsi dengan korang mengenai haiwan yang aku bela. 


kiri ( atas ) : markona, garang, and hemo
kiri ( bawah ) : tuxedo, vindu, luna




hamster pertama aku bela, nama dia hemo - hemo


die memang suke tidur mcm kene renjatan letrik

hamster neh aku baru nak belajar membela. cuma aku selalu takde untung nak bela hamster betina, selalu mati.

dah macam mini zoo pulak. aku ada mak kucing, bapak kucing, anak kucing, and hamster. so, rasanya, aku boleh buka mini zoo. aku boleh bagi kemasukan free. bahhahahaaa, merepek tol!


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

sila - silakan untuk berkomen...segala kritikan anda saya amat hargai