heartbeat

Ahad, 27 Mei 2012

Kenapa Aku Single Lagi?

as salam dan selamat sejahtera semua. oleh kerana aku terlalu tensen dengan esaimen fotogrametry, jadi, aku buat keputusan untuk hapdet blog je lah, bengang! aku bengang sampai keluar air mata. 



sebenarnya, aku baru je terfikir kenapa aku masih single?? aku pernah jugak cakap kat orang lain kenapa single lagi kan? jawapan yang biasa aku dapat ialah belum sampai masanya lagi, belum sampai seru, belum sampai jodoh. bagi aku lain, lain sangat jawapan aku, =.=". chewaaah, bhahahaaaa. 



aku single sebab : 

  • aku malas nak pikir pasal cinta. 
  • aku tak kuasa nak melayan janji - janji lelaki lagi.
  • aku dah serik kene tipu dengan lelaki.
  • aku dah lali dengan janji - janji nak bagai daripada lelaki neh.
  • aku buzy dengan life sebagai gadis single.
  • aku buzy dengan study.
  • aku buzy dengan kehidupan internet aku.
  • aku buzy dengan angan - angan aku.
  • aku buzy dengan impian yang harus aku capai.
  • aku ada family, adik - beradik, kawan - kawan.
  • aku ada banyak masa yang boleh diluangkan untuk diri sendiri. 
  • lelaki yang tak pandai nak menghargai aku.
  • lelaki yang buta.
  • lelaki yang tak nampak aku.
  • lastly, aku dah serik bercinta.


setakat neh, neh sajelah reason hardcore aku kenapa aku still single. hati aku neh dah jadi macam batu apabila ada lelaki datang dalam hidup aku. aku melayan, macam burung merpatilah. korang campak dedak, burung merpati datang, hingap dan makan dedak tuh, tapi bila korang cuba nak pegang, tak dapat pown. goodbye, neh semua sebab bengang sebenarnya, kalau tak, takde makne aku nak hapdet entry baru, =.="

2 ulasan:

  1. bercinta lepas kahwin pasti lebih indah...
    akan ada someone utk awak wahai cik shaz~ ^^

    BalasPadam
  2. yup..kita pun still single..bahagia je..:) same mcm awk..buzy fikir impian, study and cita2

    BalasPadam

sila - silakan untuk berkomen...segala kritikan anda saya amat hargai