heartbeat

Khamis, 9 Disember 2010

PostHariIni (06.12.2010)


saya suke lah klu comeyh2 mcm neh ari2...

Today is my best day in the world....mamat kat sizzling tegur saya....hahaha..dia dah pandai cakap melayu..kalau tak, yang dia dulu just tahu cakap rm4.50, rm5.50....rm5.50 maknanya tambah telur..hahaha..tak pon dia tahu cakap telur???

Semalam ( 5.12.2010) ada orang kawen..ala, geng aku jugak..eh, bukan geng aku yang kawen, tapi adik beradik die r...die nak kawen???kerja pon nak menetap...hahahaha...masa kat kenduri kawen tu, aku jumpa Luthfi Azamuddin..sekali lagi aku nak cakap, dia sudah berubah! Berubah! Katanya culture shock..kiranya macam orang Indonesia cakap, kejutan budaya dong..hahaha..dia sedang memegang kamera DSLR..kamera angan – angan adik aku...sampai sekarang simpan angan – angan je...aku suwit kat die..die lambai tangan kat aku..aku sengih..aku sedang up todate gaya aku..sekarang aku just pakai selendang ala – ala siti..comel pulak..and senang...sebab takyah pakai brooch or nama glamourous keronsang...entah macam mana..skandal lama aku ada pula kat tempat orang kawen tu..aduh! semak giler!! Aku nak makan seyh!!! Ha! Pedulik hape aku kan??? Hahaha..yang aku tahu makan...adik aku pula buat cerita..macam – macam cerita dia buat..memfitnah si mamat bengong tuh...aku tak paham...sebenarnya ada cerita di sebalik segala skandal ini..hahaha..mari saya story mori...

Dulu masa aku form 1, aku de ternampak seorang lelaki kat skul aku...aku cuma ckp die kiut...kawan – kawan aku pulak bajet aku suka kat mamat tu, so diorang pergi cerita kat abang aku...yang sialnye..abang aku g maki hamun aku ( gune care slowtalk, but gua cakap r...memang mkn dalam aku seyh! ) and aku rasa fobia nk puji mamat – mamat lain..and mamat tu plak perasan aku suka die...asal nampak aku je die pandang macam nak telan je...rasanya pasal hal ni aku tak pernah cerita kat Farid..masih dihati lagi dia ni..mamat tu memang pandang aku macam nak telan je...kadang – kadang aku tengah sidai kain pun dia boleh ushar dari jauh...memanglah tak dinafikan, rambut dia kacak, tapi aku rimas,...kerana aku geli...kah kah kah kah..neh semua salah best fren aku tuh...

Back to our story..tapi sebelum tuh pon ada gak orang kawen, dekat Putrajaya...( argh! Tempat aku dating dulu! ), aku ingatkan Rizal ank jual daging yg kawen..tuh lagi sekor mamat pandang aku mcm nak telan je aku..terkejut aku dibuatnya..kacak tuh memanglah..tp mak aku cakap hubungan aku ngn dia mcm ank buah..thats mean dia ank buah aku..adoi!! baru nk menggatal...hahahaha...takpe..cari jantan lain...

Sekianlah cerita aku untuk hari ini...aku akan update lagi..and aku akan ceritakan sepanjang apa yang berlaku untuk tahun 2010..sebagai penutup tahun 2010..post teristimewa...warkahkahkah..tak kira..sama ada sedih, gembira, pahit, manis...aku akn berkongsi dengan semua pembaca...

6.12.2010

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

sila - silakan untuk berkomen...segala kritikan anda saya amat hargai