heartbeat

Ahad, 18 September 2011

Bilik Single Tanpa Bilik Air

as salam dan selamat sejahtera, ye saya taw, blog saya semakin kurang pembaca, tapi saya akan tetap menulis.

hari neh, ( kenapa tajuk macam pelik ? ), nak start ceritalah neh ( jangan potong cakap orang! ), aku sem lepas, apply bilik single tanpa bilik air. so, result dia, yes, aku berjaya mendapatkannya.

tapi, bila dah tinggal lebih kurang 4 hari, memang terasa bosan. yang heaven duduk bilik single, internet dia sungguh kuat, dan bilik aku boleh dapat wi - fi, maka corby aku pon heaven wi - fi.

tetapi, bosan, tak tahu nak cakap dengan siapa?? dah lah bilik menghadap hutan. pukul 4 dah terasa macam pukul 7 malam. yang pelik, siap aku buka lampu lagi tuh dalam pukul 4 petang. adesssss.

last last, aku mainlah game angry bird, adessss,

:)

 | oh ye, aku de terbaca 1 status kt Facebook aku,

•♥• sy xbgs dlm ENGLISH,,tapi sy blh bgtwu yg..I LOVE YOU ♥ !•♥• sy xbgs dlm GEOGRAFI,,tapi sye boleh tawu awk tinggal dalam HATI saya ♥ !•♥• sy xbgs dlm SEJARAH,,tapi sy INGAT FIRST TIME saye kenal awak ♥ !•♥• sy xbgs dalam KIMIA,,tapi sy blh bgtauTINDAK BALAS sy bila awak senyum ♥ !•♥• sy TIDAK HEBAT dalam tiap2 subjek,, ♥ !•♥• tapi sy blh bgtawu awak yg sy hebat dlm semua SUBJEK ,,jika TOPIC nyer ialah AWAK ! ♥ ~~ (^_^)♥ ♥ ♥


 | aku rindu ED aku!!!!!!!!


3 ulasan:

  1. sama lah kite..bosan dok bilik single. tp kite amek bilik single bertoilet, sbb kalo amek bilik single tanpa toilet, takut nak p toilet malam2. heheh =P

    BalasPadam
  2. wahahhahaaa, taw xpe, neh amek yg betol2 ngadap utan, bukan amek, dpt, :P

    BalasPadam
  3. Terima kasih untuk blog yang menarik

    BalasPadam

sila - silakan untuk berkomen...segala kritikan anda saya amat hargai