heartbeat

Ahad, 25 September 2011

Result From Google - ing

assalammualaikum dan selamat sejahtera!!!

hari neh, aku ada masa lebih, so aku sengaja meng- Google - kan diri dalam Google Search Website. memang seronok habislah aku search nama aku dalam tuh. nak tahu hasil dia?? korang pon boleh cuba gak, yelah, nak tahu jugak, seberapa fofularnya diri ini kan??? hehhehehe :P

alkisahnya, aku pon taiplah keyword " shahrul syazyan ", dan inilah hasilnya.


keluarlah macam - macam gambar. neh aku guna image search taw.  


paling aku terkejut, gambar neh pon ader. terkedu aku sementara taw, :P



keluarlah gambar aku yang tak seberapa comel neh, hahaha, :P




yang neh aku guna web search, keluar blog aku, facebook, and twitter, eh formspring pon keluar jugak. aku just printscreen untuk twitter, :P


and then, aku pon menggediklah, aku try search guna keyword " faridzuddin ". siapa faridzuddin?? dia ex bf aku. so, aku gedik - gedik search. and nak tahu result dia??? tarraaaaaa...



fofular die makkkkkk. ko tengok, keluar 2 picture dia. adoi, disebabkan aku, dia fofular kat search neh, tapi tak sefofular Fatin Liyana, Hanis Zalikha, Anwar Hadi, Annas Easkey, or Zack Zuhairi. 




lelaki ini pernah mencuri...... ( sila sambung ayat sendiri ), hahahhaa. kebanyakannya source daripada blog aku and photobucketlah. 



cinta aku dan dia cuma sempat diselamatkan selama 2 tahun, 7 bulan, 3 minggu, dan 4 hari sahaja, :). itu pon bagi aku dah sweet taw, :).


itulah eksperimen aku sepanjang hari neh taw. korang cuba pulak guna nama korang tuh, :)


2 ulasan:

  1. ni mesti kes keboringan ni.
    hahahahaha.

    BalasPadam
  2. hahhaaaaa, kemungkinan besar, jawapan ko sgt tepat~~~~~

    BalasPadam

sila - silakan untuk berkomen...segala kritikan anda saya amat hargai