heartbeat

Jumaat, 23 September 2011

Gelak Besar

assalammualaikum dan selamat sejahtera,

atas permintaan pembaca setia blog aku ( die neh anynomous cket ), aku buat 1 entry mengikut permintaan tajuk die iaitu gelak besar.

asalnye pembaca setia aku neh merupakan BFF aku gak, hahahaha :). tp sejak die dah menjadi ahli palapes neh, die agak ........... senget, mereng, bengkok cket, hahahhaa. senang cerita, die agak gila - gila cket. almaklumlah, dah ada rakan baru neh, :P

korang tengok je lah apa dia komen kat FB aku neh, :P



ko tengok, nama nak Athrun Zala. tak kenal Athrun Zala???? alah, cerita animasi jepun yang Gundam Seed tuh, dulu aku minat gilew kowt citew tuh, :P. sebab hero die hensem yang amat - amat, :P. neh, aku kasik orginal pic hero die, :P

neh Athrun Zala and Kira Yamato.



yang rambut biru tuh Athrun Zala, yang rambut perang, siapa lagi kalau bukan Kira Yamato. tapi yang bawah neh memang hero pujaan hatiku hingga ke akhir zaman, :P

Ishida Yamato
hahhahahaaa, hero ku, huhuhuhuhuhuuuu, :)

okay, berbalik kepada tajuk. ye, aku taw tajuk agak silly, tapi nak cerita pasal pembaca setia aku neh. korang mesti ingat dia lelaki kan??? tet!!!!!!!!

gadis, hehehe, dia cuma seorang gadis, tapi mereng dan senget. aish tak baik aku neh, kutuk - kutuk kawan sendiri. " ampunkan saya wahai Athrun Zala ". hehehehhe, :P

kat bawah neh picture, alah, picture dia selalu masuk blog neh jugak, :P




wokeyh, aku taw, tak jelas wajah dia. yang berkerut dahi tuh akulah. neh time aku gemok, hahaha, dan aku memang sentiasa sehat, hehehehe :P. ade lagi 1 picture die, :)



nampak tak awek shawl merah? hehe, tuh akulah, alah, sebelah aku tuh lah Athrun Zala, hehehe, kan aku dah cakp, gegirl, tak nak dengar, :P.




hah ko, wajah old school die, hahahha, hamek ko Athrun Zala, aku kasik pecah semua rahsia kau hari neh dalam entry neh, :P


last, neh picture dia control ayu gituh.


hahhahaa, hamek kau Athrun Zala. gelak besaor ekau lopeh neh, hahahhaa, aden memang gineh yo, :P

baiklah, biodata dia??? nak taw?? baik, aku kasik, kalau nak kenal, add je dia kat FB, hehehe :P

FullName : Athrun Zala / N_r_l _z_d_ ( korang tekalah nama dia, hehehe )
Age : 22
Address : Seremban, Negeri Sembilan ( hobin jang hobin )
Email : tak taw pulak, hehehe :)
FaceBook : search guna nama " Athrun Zala ".

sekian, hehehehe :)

yang jadi paparazzi, :P

eeeeiiiiiiiiiiiiiiiiii



Tiada ulasan:

Catat Ulasan

sila - silakan untuk berkomen...segala kritikan anda saya amat hargai