heartbeat

Jumaat, 23 September 2011

Hidup Mesti Senyum

assalammualaikum dan selamat sejahtera, :P




korang tengok makhluk tuh, dah penat, dia pergi eksesais r, chantek!!!!!! heheheehe

berdasarkan tajuk aku, semalam, erm, neh luahan hati sikit taw, semalam, lelaki yang aku suka gila - gila tiba - tiba called. aku memang berbunga - bunga sampai lupa mengantuk dengar suara dia. walaupun aku bosan mendengar cerita ( hakikatnya memang aku bosan mendengar cerita dia yang suka membangga diri ), aku tetap gagahkan telinga untuk mendengar cerita - cerita dia yang sudah berulang kali dia bercerita. tak tahulah cerita dia yang semalam tuh dah berapa kali dia rotate.

semalam dia called aku pukul 1 pagi. agak terkejut aku, tapi aku tetap jawab dengan ceria. even dia asyik cakap " awak mengantuk ke ? ", aku tetap nafi, sebab aku nak terus berbual dengan dia malam tuh. dia neh pelik sikit, kalau dia rasa dia nak called, dia called lah. ya, aku taw aku dipergunakan oleh dia, tapi aku percaya, suatu hari nanti pasti dia akan perasan kehadiran aku dalam hidup dia, :P

kiteorang terus berbual sampailah 1 detik tuh, kiteorang bergurau - gurau. sampai part tuh, hati aku mula sebak and aku terus cakap nak tidur. aku tak pernah mintak stop berbual dengan dia. selalunya dia lah yang off fon dulu, tapi kali neh, aku catat rekod, aku of fon dulu.

aku rasa, dia perasan suara aku jadi lain. tapi, bukannya dia paham pon. aku cuba untuk tidur, tapi hakikatnya, aku menangis. yelah, tiba - tiba je, last - last aku paksa aku tidur, sampailah aku bangun untuk hari neh pukul 7 pagi.

adesss, aku bangun terus cakap, hidup mesti senyum. so, aku terus senyum, :)


wokeyh, aku taw, inchik angry bird neh memang dok sibuk nak pakai spek mata aku.


seronok gilew si burung marah neh pakai spek aku, :P


yes, my spek is Loius Vuiltton. ( rm10 je cik kak oi! )


sekian luahan hati aku hari neh, :P

2 ulasan:

  1. hye Shahrul!

    hidup mesti senyum, ngeeeee.... *sambil tersengih :D

    BalasPadam
  2. meow = tq, ~~~~ sy suker bce blog awk, :)

    BalasPadam

sila - silakan untuk berkomen...segala kritikan anda saya amat hargai