heartbeat

Ahad, 2 Oktober 2011

Proses Menggugurkan Janin ( Abortion )

assalammualaikum dan selamat sejahtera,...

hari neh aku nak jadi doktor sakit puan, walau pun selama neh aku tak pernah hamek biologi, maka aku search/google untuk semua pengetahuan tentang seks neh. aku buat research pasal neh sebab aku tak nak aku sendiri terjebak dalam hal neh, insyaAllah.

so, melalui tajuk, aku tertarik dengan proses menggugurkan janin dalam kandungan. yang neh merupakan proses bukan untuk saje - saje taw. ade wanita yang terpaksa menggugurkan janin die. yeahhhhh, FYI, aku masih ingat lagi mayat pertama yang aku uruskan ialah mayat bayi perempuan yang berusia 6/7 bulan dalam kandungan ibu dia. bayi tuh meninggal sebab lemas dengan tali pusat dia. masa tuh, aku lihat, mayat bayi tuh dah sempurna, ada tangan, jari - jari, kaki, aku sentuh taw, ( chewah, masa tuh naluri ibu sangat kunun ).

wokayh, stop for that. mari kita tengok gambar tuh, :)




so ade yang sana nak rasa - rasa dengan BF / GF korang ker???

korang yang sedang nak mencuba or berjinak - jinak untuk menghampiri perbuatan maksiat tuh, korang lihat bagaimana doktor tuh menarik janin tersebut 1 by 1. siksa dan sakit. buat pengetahuan anda, doktor tuh tak bersalah bagi aku, yang bersalah pelaku tersebut. :)

so, renung - renungkan, aku neh pon tak sempurna jugak.

3 ulasan:

  1. taw xper.... seram...kecian janin tuh kene tarik mcm tuh..

    BalasPadam
  2. errkkk...memang menakutkan.....tak sanggup nak tengok

    BalasPadam

sila - silakan untuk berkomen...segala kritikan anda saya amat hargai