heartbeat

Ahad, 30 Oktober 2011

Sang Rusa Menanduk Sang Penyu

as salammualaikum dan selamat sejahtera. 

seawal pagi yang mungkin aku nak hapdet blog neh dengan kemenangan Negeri Sembilan haaaaa. haih, dapek juo nogowi monang ehy. mati - matilah den ingat Ganu monang dongan 1-0. alhamdulillah, jorit den nogowi monang. rozoki, rozoki. 

wokayh, stop mumbling n bubbling in dialek Nogowi, masuk kepada bahasa kebangsaan, Bahasa Melayu.
kepada Terengganu fans, jangan marah kat Sharbinee, aku rasa, dia dah buat yang terbaik kowt. cuma malam tuh Terengganu takde rezeki. takpe, tahun depan ada lagi. aku agak terasalah bila Sharbinee dipersalahkan, he already do the best for his team for me, :). 
nogowi plak, jangan naik tanduk rusa, kono asoh laie skills tuh. kono buek terbaik laie. jangan nak mongak - mongak peminat ekau neh haaaa. jangan buek kiteorang sokong angin yo, berlatih! bersemangat cikit! hahahahaaa, sedikit pesanan daripada manusia yang meminati sukan bola ini. 


oh, di sini saya nak bagi sedikit pesanan kepada sesiapa yang tak suka sukan bola. tengok bola, memang tak sah kalau tak haruk - pikuk 1 nogowi tuh, tak caye?? heloowwww! orang pekak bisu pon buat bising taw, sebab aku pernah nampak diorang sokong team bola, bukan ke main agi bising diorg dengan menepuk tangan, dengan reaksi wajah mereka yang sangat ....  urgggghh, menakutkan. so, kalau kami bising semalam, terima sajalah, bukannya tiap - tiap malam kiteorang memekak pown. saya cukup marah bila konon bisinglah, tak dapat nak studylah. alasan semata - mata. kalau suasana sunyi, membuto! habis cerita, tuh yang saya mengamuk sangat semalam wokayh? sekian. memang salah kami sebab terjerit - jerit macam pontianak jumpa mangsa, tapi, hanya untuk 90 minit sahaja. sekian. 


sekian sahaja post pagi ini, :)


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

sila - silakan untuk berkomen...segala kritikan anda saya amat hargai