heartbeat

Isnin, 26 November 2012

Perasaan

assalammualaikum dan selamat sejahtera semua, :)



ouh, pada pagi hari Isnin ini, kelas pagi dibatalkan, tetapi kelas petang ada! jadi, ambil kesempatan untuk hapdet blog neh haaaa. 



sebenarnya, aku tak sabar - sabar untuk perkahwinan abang aku neh. orang cakap, pihak laki je, tak rasa bahang tuh, tak rasa debar - debar. tetapi, aku merasakan debar tuh. aku rasakan debar tuh walau pun bukan aku yang kahwin. 



nanti, aku nak record video masa abang aku akad nikah. lepas tuh, aku nak snap banyak - banyak picture. ada tak sudi sponsor kamera DSLR kat aku untuk 1 hari tuh?? kalau bagi sewa, eeemmmmm, ........



waktu neh la, perasaan neh la nak pinjam DSLR. nak banyak gambar candid, boleh aku masuk dalam Facebook. sesungguhnya, memang dah rasa debaran tuh. nanti aku kena travel, takutnya, berhenti dekat Seremban then naik bus lompat sampai ke perhentian bas Port Dickson. Port Dickson, here I come, even next Monday aku dah kene hantar proposal 8 muka surat. menulis pon terketar - ketar. 



aku baca status Haniey semalam ( hepy burfday Haniey!! ). 







chewahhh. untunglah orang disana. semoga berkekalan jodoh anda, inshaAllah. 



aku? aku bila lagi yeh?? hahhahaa. biar masa menentukan segalanya. perasaan inilah bermain dihati aku. dah masuk final year neh memang mencabar, terutama cabaran tuh hadir daripada perasaan, bukannya fizikal. semoga aku berjaya menghadapi semua dugaan ini. 



perasaan ini susah untuk di mengertikan
hanya orang yang mengalaminya sahaja merasai
setiap detik terasa
jauh dekat bukan penghalang
sampaikan perasaan itu Ya Tuhanku


2 ulasan:

sila - silakan untuk berkomen...segala kritikan anda saya amat hargai