heartbeat

Sabtu, 24 November 2012

Site Visit di Kulaijaya

as salam mualaikum dan selamat sejahtera semua


hari neh, barulah berkesempatan untuk hapdet belog yang dah sangat - sangat bersawang neh haaaaa. 


minta maaflah, sudah bergelar final student neh, memang tak mampu nak hari - hari hapdet belog neh, hujung minggu pon belom tentu lagi, hehehee. 

tuh Dr Shidah, yang baju merah, owner rumah untuk site ke 3

well, hari tuh, hari Rabu, aku lambat datang kelas, sekali sampai kelas, Dr Shidah dah ada dalam kelas tengah bagi briefing pasal topik pagi tuh. aku tengah lelah ( naik 3 tingkat ), sekali bila dapat tahu ade site visit ( isssshhh! baik aku tunggu dekat parking car tadi, adeh ). hahahhaaaa, moral of the story, dont let go to class, remember freshie???


jadi, bergerak mula mula ke site pertama iaitu di Taman Sri Pulai berdekatan dengan Taman Francais. jadi, dalam kul 11 lebih sampai dekat site. punyerla panas dia tak perlu berceritalah. panas sungguh, demi ilmu, ku pertaruhkan jua. hehehehe. 


kemudian bergerak pulak untuk site yang kedua yang terletak tak jauh daripada Taman Francais tuh, tepi jalan je. berhentilah kiteorang yang dah macam rombongan meminang tuh. kalau ramai - ramai berhenti tepi jalan, banyaklah pulak kenderaan lain berhenti and bergerak perlahan tengok kiteorang. mebi diorang ingat kiteorang neh ada masalah, padehal tidak. dekat site kedua, sekejap je, sebab laluan jadi perlahan kerana kiteorang, so kiteorang blah awal awal, heheheee. 

neh la site ke 2, tepi jalan je

jadi, perjalan diteruskan ke site ke 3. punyerlah jauh site ke 3 tuh sampai sesat dekat IOI Mall Kulaijaya. akhirnya, berjaya juga aku mencari IOI Mall Kulaijaya. selama neh aku dengar cerita je. tapi, site ke 3 neh takdelah dalam IOI Mall tuh, cume agak berdekatan dekat sanalah. 

Nasi Goreng USA harge RM4.50

permandangan site ke 3


penerangan oleh si owner rumah


di dalam restoran di IOI Mall 

setelah seharian berjalan, aku kepenatan malam tuh. rasa macam nak tumbang. memang aku tumbang malam tuh, tidur sekejap lepas Isyak, dahla solat Isyak pon lambat. penat sangat dibuatnya. report pon tak setel lagi, hehehe. tapi seronok, sebab berjalan. 



gambar diorang syok sendiri




Chiang sedang berkomunikasi dalam bahasa China




gambar kami




aku taw pak2 tengah tahan pedih tuh





comel??? kah kah kah kah 




neh mak dia




anak - anak dia




jelir jelir plak, issshh hehehe

im show off my booties



sekian, laporan saya Dr Shidah, boleh diterima tak??? hahahahaaa


2 ulasan:

  1. menangis dr bace report awak..XD

    BalasPadam
  2. IQ = hahahaa, tuh la psl, x taw lah sama ada dr terharu ke, sedeyh ke, hahahaa, :D

    BalasPadam

sila - silakan untuk berkomen...segala kritikan anda saya amat hargai