heartbeat

Selasa, 4 Disember 2012

Menghitung Hari

assalammualaikum dan selamat sejahtera semua



lagi 4 hari menuju ke Big Day untuk abang aku. untuk aku pulak, lagi 10 hari untuk hantar proposal. tadi baru dapat feedback untuk proposal aku. kemaainnn aku. banyak aku kena betulkan, tapi, aku dah start nampaklah yang aku neh terlalu sikit ilmu dalam mengarang ayat neh. aku ingat, bila ada blog neh, mutu penulisan semakin bagus, rupanya, hampas! hampagas jauh lebih bagus sebab boleh sedut kekotoran dengan mudah dan bernas. 


nampak tak?





kakak aku yang dari Terengganu dah ada dekat Kinrara. aku rindu kowt dengan anak - anak buah aku. nasiblah semuanya di hujung jari anda. dapat juga aku gambar diorang. ade dalam twitter, hehehe. bagus, alhamdulillah diorang semua sihat - sihat belaka. 






juga nak cakap, kepada 4SGG, terima kasih atas respon korang. hehehehehe. tadi jumpa Dr Zul, jangan risau, katanya soalan senang. *ouh! orait*



checklist syazyan! 
  • balut hadiah untuk orang kawen
  • balut hadiah untuk besday si kakak asykar tuh
  • simpan duit untuk balik seremban neh
  • joli kojap kek terminal 1
  • and aku nak cari minuman yang sedap tuh, aku rase, aku ingat dekat mana! harus mencari di Terminal One



hidup kena berdikari
sebab suatu hari nanti kita kena berdikari
bangun jatuh itu makanan hidup manusia




Tiada ulasan:

Catat Ulasan

sila - silakan untuk berkomen...segala kritikan anda saya amat hargai