heartbeat

Jumaat, 14 Disember 2012

Semalam Punya Cerita

Assalammualaikum dan selamat sejahtera semuanya.



http://klpos.com/sukan/30852-malaysia-tewas-fadhli-shas-minta-maaf



Anda tahu apa terjadi semalamkan?? Harimau Malaya gagal beraksi ke final. Tak mengapalah HM, I tetap sokong u, cuma semalam, serius aku tak puas hati, kenapa Fadhli Shah dilayangkan kad merah. Hokayhlah, aku taknak orang datang ke blog aku sebab AFSuzuki Cup 2012. Taknak! Taknak! Taknak! Sebab aku taknak cerita pasal AFSuzuki Cup 2012, bukan kecewa. Tak pernah pulak aku kecewa dengan HM, cuma, aku nak bercerita pasal progress kerja aku neh.


Korang taknak tahu? Takpelah, ada orang lain yang nak tahu tuh. Hehehehehee. PSM tengah touchup. Sedang dalam pemprosesan nak buat proposal. Setelah berhempas pulas mengarang ayat. Then, kepala aku sakit sepanjang minggu neh, yelah, waktu tidur aku tak betul. Suka hati aku je tidur. Kejap – kejap, pukul 3 petang aku dah boleh tidur. Pukul 10 malam pon aku dah tidur. Sakit kepala aku dibuatnya. Selama hampir 3 tahun aku belajar kat Skudai, aku tak pernahlah beli sepapan Panadol. Tapi, buat kali pertama, aku membeli sepapan Panadol Uphamol 650. Takut tak tahan sakit kepala. Aku syak, kepala aku sakit sebab lampu. Sinaran lampu buat aku silau then, aku pening, then, aku cepat mengantuk, then …. Zzzzz bagi alasan segala – galanya.



Ouh, hari neh, aku mood baik, jadi, aku siapkan kerja KJ atau pangkat barunya, TD. Bukan Tentera Darat, tapi Timbalan Dekan. Hehehehe, sebab dah ada KJ ( Ketua Jabatan ) yang baru. Minggu – minggu terakhir dalam bulan 12 neh memang mendebarkanlah. Dah la hujung bulan neh presentation untuk PSM. Berdebar, kemudian ade assignment, lepas tuh ade kerja lab. Yang tengah tertunggak sekarang neh, kerja lab 2 LiDAR, yang buat amali pasal TLS ( Terestial Laser Scanning ). Tak cukup ahli, then, aku tensi, cepat betol tensi, hehehe.



Hari neh 1 Safar 1434, atau dipendekkan 1234. Cantik nombor tuh. Semoga Allah panjangkan umur kita semua dan permudahkan urusan masing – masing. Ouhh, budak kelas aku mintak gambar diorang masuk dalam blog akulah, hahahaha, nantilah yeh, aku tengah fikir, nak buat 1 entry pasal korang dengan Supervisor korang. Hehehe, kasik aku kumpul gambar SV korang dahulu. 


neh la kerja aku untuk sepanjang hari neh


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

sila - silakan untuk berkomen...segala kritikan anda saya amat hargai