heartbeat

Isnin, 16 Januari 2012

Aku, Survey Camp, Dan Kupon RM200

as salam dan selamat sejahtera.

lama tak update blog neh, hehehehehe, :). almaklumlah, lepas habis paper terus balik rumah sebab nak hantar Hemo2 duduk rumah. semoga sihatlah kehendakNya Hemo2. rindu kat kau, :P. nasib aku tertinggal tuala kau, boleh bau - bau kalau rindu, hehehehe. parah parah, dah macam ibu rindukan anak dia, hahahahaa. kucing aku dekat rumah pown dah beranak, comel sangat - sangat, harap - haraplah diorang hidup, tolonglah Ya Allah.


yeaaaahhhhh, hisap susu ibu, mueheheheheehee

neh yang paling garang sekali

neh pakai tuxedo

neh markona, hehehhee, :P


hari neh merupakan hari last untuk aku berjimba. kene kemas barang - barang. so otak neh tengah ligat berfikir untuk fikir guana nak kemas, heheheheee. mana aku nak letaklah inchik gitar aku neh. ouh, semalam aku kene marah dengan Boboy, isk, isk, isk, :)



semalam sebenarnya, aku asyik berfikir tentang kupon RM200 tuh. bila kawan aku cakap everything boleh borong dekat Kinokuniya, perrrggghhhhh, segala macam dah terkeluar dalam kepala hotak neh kowt. hahahhahahaahhaaa, aku terlupa pasal survey camp yang bagi aku agak membebankan, sebab kali neh, mahal bayarannya. tensen!!!!!! mulalah aku terfikir nak beli buku tuh lah, buku neh lah, heheheheheheeee. but, the main thing i should buy is tafsir Al - Quran. even aku boleh donlod dalam eletric, tapi tak syoklah, entah kenapa, bagi aku, Al - Quran biarlah nampak dimata neh, boleh aku sentuh. lepas tuh, aku nak belikan 1 komik untuk kawan aku neh, heheheheee, kecian pulak die, grade tahun lepas, kalau tak, aku rase, dialah orang pertama aku ajak pergi memborong di Kinokuniya. :)


yeaaaahhhhh!!! i loikeee! saya suke government!!!

aku borong novel kang syidot, hehehe


kemudian, lepas dah berpuas berangan, angan - angan aku pecah bila kawan aku yang sorang neh bercerita pasal survey camp, hahahahhaaaa. aku mula dok terfikir segala rancangan pasal survey camp neh. entah macam mana aku terfikir, nak diam je. sebab kali neh memang tak best, hehehehehheeee. pulak tuh, aku selesema + tekak gatal - gatal, aku nak bershopping dekat JJ jap lagi, beli strepsil, aiiihhhh, gatal sungguh tekak neh, tapi, memang aku tak sukalah survey camp neh. aiiiihhh!



yaaahhhaaaaa, syazyan, kau kene hadapi survey camp dengan hati yang tabah, kau rasa je camp neh sekejap, insyaAllah. yaaa, aku tahu, dalam kepala hotak kau cuma ada kupon RM200 and kucing, and rumah sekali, tapi sebelum nak mengecapi kesenangan tuh semua, kita kena menghadapi kesesusahan dahulu. sebabnya ialah, setiap kali kesakitan yang kita rasa, akan disusuli dengan keindahan yang akan melupakan segala kesakitan yang kita rasa tadi. itu yang menjadi penawar kesakitan aku semasa aku putus cinta, hehehehee. insyaAllah SYAZYAN!!! you can don it!!! amin, :)


4 ulasan:

  1. selamat berSURVEY CAMP. :))

    korbankan la ye cuti tu. orang len cuti sem berbulan, kita nk dapat 2 minggu pun payah. kan? huhu.

    BalasPadam
  2. nizam : taw xpew, kite susah tol nk dptkn cuti, even cuti sekejap pown dh seronok, hahahaha, :D

    BalasPadam

sila - silakan untuk berkomen...segala kritikan anda saya amat hargai