heartbeat

Rabu, 11 Januari 2012

Last Paper

as salam dan selamat sejahtera

hye, lama dah tak menulis dalam blog. aku akui, blog aku dah macam padang jarak, padang terkukur. sepi dah, macam padang pasir Gurun Sahara pulak bila aku view tadi. bukannya apa, minggu neh minggu exam, so fokus aku lebih kepada exam. cheh! berasmara ayat aku neh, yang aku hari - hari update twit tuh ade pulak masa yeh???????????



ouh, esok merupakan last paper, kemudiannya aku nak balik, sebab nak hantar Hemo2 kat adik aku. lepas neh aku ade survey camp, aku takut aku tak mampu nak jaga die, sebab kiteorang sangat buzy time tuh, so, aku minta adik aku jage. semalam dahlah tidur awal, sampai tak jadi jumpe kawan aku, sebab aku penat sangat menggoreng jawapan dalam paper.

sepanjang aku menjawab paper, aku banyak berserah je. aku dah baca, tapi banyak sangat aku lupa, sampai aku kecewa. soalan tuh dah pernah aku jawab, aku boleh lupe nak jawab lagi dalam paper. memang kuciwa.

takpelah, yang pentingnya, kene bersabar, huhuhuhuuuu, dan kene banyak berdoa lepas neh. kali neh, perlukan sangat bantuan daripada Allah S.W.T. :)

oraitlah geng, aku nak study untuk last paper. doakan terbaik untuk aku dan semua orang. :) .


neh aku rase twit paling hangat dalam list twit aku, hehehee




p/s : laki / pompuan bertaring, memang sangat kiut, lagi - lagi kalau dia senyum, :)


10 ulasan:

  1. good luck ! HEMO tuh ape ? hamster eh ?

    BalasPadam
  2. hahah..yg mamat tuh taring lain macam skit caol oiii..hehehe

    BalasPadam
  3. hahah..yg mamat tuh taring lain macam skit caol oiii..hehehe

    BalasPadam
  4. hahah..yg mamat tuh taring lain macam skit caol oiii..hehehe

    BalasPadam
  5. nia : HEMO2 tuh hamster, hehehee, :P, nnt sy upload gmbr die, hehehe



    z/kyah : hahahhaa, mamat taring??? mamat mne lah bertaring neh??? :)

    BalasPadam
  6. survey camp? i love it! :))

    sgt seronok berjalan2 kan.

    dan baru prasan gambar prism disitu. *teruja sbb jumpe bloggers same bidang* hehe

    BalasPadam
  7. NIZAM : ouh, prism tuh??? hahhahaa, tggl kenangan je mende tuh, :), well, kali neh survey camp dlm UTM je, develop system, :)

    BalasPadam
  8. hamboi tu dia, kasi taring sikit gigi la hehe gudluck exm sis! :)

    BalasPadam
  9. little dolphin : tengs, btw, dh abis exam pown, hehehee, :P


    amyra azhar : hehehhe, :), taring musti show, :P

    BalasPadam

sila - silakan untuk berkomen...segala kritikan anda saya amat hargai