heartbeat

Sabtu, 3 Disember 2011

Disember / December

as salam dan selamat sejahtera.

minta maaf semua, lama sangat tak update, buzy pulak minggu neh, sempat update status FB, twitter. blog?? kadang - kadang hilang idea nak bercerita apa. pagi tadi aku blogwalking sekejap. serius aku tergelak baca blog seorang neh, dia bercerita mengenai lipas. hahahahhaaa, lipas tuh BFF adik aku kowt, :P

semalam 2.12.2011, aku sambut birthday kawan aku neh, Haniey. aku and geng planned bagai nak mati, dan berjaya kenakan semuanya. paling aku tak tahan, selipar aku jadi mangsa aising kek tuh, hahahaa, :D

aku tak makan kek tuh sangat, macam tak de mood nak makan. sebelum tuh, aku memang penat sangat taw, maybe straight forward aku main internet ( sebab chat dengan someone ), so, badan, mata aku jadi lenguh semacam. cuma malam tuh, memang hilang behave aku. 

bila dah masuk bulan 12, jantung aku semakin berdegup kencang. aku tak tahu kenapa, selalu macam tuh. hahahaa, abaikan perasaan aku itu. 

ouh, ada orang mintak aku update pasal Izzaq??? Izzaq jarang sangat - sangat - sangat online. susah nak nampak dia update status dia. peminat yang berduyun - duyun komen dia kowt. dan aku terpaksa bersaing dengan pelbagai DP tahap cun gaban. hahahaha, tak tahu kenapa alasan tuh paling kukuh. :) . ouh, nak tukar DP lah, hahahaha. 

cuma update terkini mengenai bola ialah Muslim bakal bermain dengan Terengganu next musim. Badrol still dengan Kedah, banyak pemain beralih arah untuk team Negeri Sembilan. aku haraplah Negeri Sembilan dapat lakukan terbaik untuk yang akan datang. mengenai Fakri... kesian menjadi mangsa tomahan. 

sekian, itulah update terkini mengenai bola sekarang. blog aku neh hidup pown sebab bola jew, :(. 


2 ulasan:

  1. terima kasih daun sireh sbb sudi bjalan2 ke blog saye yg ntah pape tuh...btw...sy pminat stia blog inih!!!*buat muke meyakinkan*...lalalalala

    BalasPadam
  2. ouhhhh, hehehe, tq dear krn menjadi peminat, atoiii, segannye, :P

    BalasPadam

sila - silakan untuk berkomen...segala kritikan anda saya amat hargai