heartbeat

Rabu, 14 Disember 2011

Network Diagram

as salam dan selamat sejahtera.

i'm back again with another spirit. spirit konon, tercekik aku nak buat assignment aku. tajuk assignment aku kalai neh Netwrok Diagram ( Physical and Logical ). adoiiii, memang cekik - cekik aku buat diagram neh. mula - mula En. Shah cakap software tuh akan detect otomotik network tuh dan dia akan siap lukis. TETAPI , oleh kerana LAN lab GIS 2 kekurangan internet, maka terpaksa lah last - last tuh lukis manual pakai software die. kalau aku taw Visio boleh lukis, takde makna aku nak download software trial ( 30 ari ) tuh. aku lukis dalam Visio jewwww!

demmm! lepas dah lukis, kene buat logical diagram pulak. yang logical neh, aku taram/belasah! muehehehheheeeee, tiba - tiba ada ura mengatakan aku kene buat report untuk assignment kali neh. neh yang aku malas, tak dengar pape pown.

neh yang sungguh malas!!!!! dah r esok kuiz die esok, tapi sompek laie aku wat entry baru, keh keh keh keh. sila lihat result network diagram aku neh. aku guna software 10-Strike Network Diagram. trial version. kalau ada crakc pown, aku nak uninstall gak lepas neh.

semak C aku jew, hehehe.

hihihi, saje letak watermark besar - besar.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

sila - silakan untuk berkomen...segala kritikan anda saya amat hargai