heartbeat

Selasa, 20 Disember 2011

Homesick

as salam dan selamat sejahtera.



agak lama aku tak update blog aku neh. tak taw nak cerita apa, hehehehe. blur kejap. lagi - lagi cuaca tengah sejuk, lagi naik blur kepala hotak aku neh. 



dah 2 hari Skudai neh hujan dan tempat aku kesejukan. kipas aku bukak level 1 je kak oi. sejuk sangat. nak buat kerja pown blur, malas tahap gaban. aku tak tawlah kenapa. mungkin sebab cuaca yang moody, maka aku pown moody. tapi aku cepat haus. 



aku dah start homesicklah. tak pernah - pernah selama neh aku duduk jauh dengan family aku homesick teruk macam neh. tiba - tiba rasa aku neh dah lemah sangat. adoiii, tolong Ya Allah, kuatkan perasaan aku. 



maybe tuh salah 1 sebab aku susah sikit nak belajar sekarang. neh semua pasal mimpi aku yang asyik balik rumah jew. adoii, mak!!!! adik nak balik!!!!!!!! 



" adik nak balik, adik nak balik, adik nak balik rumah jugakkkkkkkkkk!!!!!! "



suara batin ku menjerit tanda minta perhatian. apelah, bila aku mengadu kat BF, dia boleh gelakkan aku, dia boleh r cerita, duduk rumah, so tukang gelak aku jew. tak guna cerita dengan dia. baik aku cerita dengan orang lain jew, yang boleh memahami aku. tapi marah pulak bila aku menggatal dengan laki lain. siap hide lagi relationship. katanya taknak geng - geng dia add aku. aiiihhhh, tak kuasa aku. tengah homesick neh, pakwe yang best adalah " FAMILY "



orait, stop cerita pasal pakwe. neh blog aku, bukan blog die, heheheh. kejam sungguh aku, pedulik. hari neh pown otak blank. 0, macam telur. dalam fikiran aku cumalah rumah di Kinrara. kalau dekat Facebook tengah kecoh pasal politik, aku taknak sikit pown hamek taw pasal tuh. aku rasa, lebih baik kerajaan tarik balik pindaan AUKU. student tak reti nak berpolitik, diorang ikut sedap hati jew, bagi akulah. kalau sekarang neh kecoh pasal bola, aku pusing belakang. lantak r pasal Muslim Ahmad, lalu depan aku bogel - bogel pown aku takde nafsu nak jerit " Muslim!!!!!!!!! " . 



senang cerita, aku dah macam mayat hidup duduk dekat kolej 11 MA1 neh. lebih - lebih lagi dengan cuaca semakin moody, sejuk, aihhhh. mata semakin kelip - kelip cakap nak tidur. 



sekarang, depan, belakang, tepi, kiri, kanan, bawah, atas, semuanya rumah. 


rindu mereka semua *ikhlas neh*


sekian, saya HOMESICK!


2 ulasan:

  1. anak bongsu ke ni ? sama lah nia pom homesick jgk thahs why x pnah msuk hostel :D

    BalasPadam
  2. nia marlissa : errkk, ank 2nd last, hahahahaa, :D, masuk asrama start form4, :)

    BalasPadam

sila - silakan untuk berkomen...segala kritikan anda saya amat hargai