heartbeat

Ahad, 4 Disember 2011

Night Walk Kolej 11

as salam dan selamat sejahtera 

tengok jam pukul berapa sikit!!!! pukul 1.56 pagi. wokayh, tadi, dalam pukul 11.00 malam bertarikhkan 3.12.2011, aku join aktiviti untuk Open Day College 11. nama aktiviti itu ialah " Night Walk " . 

perghhhh!!! memang mampos! dengan selipar, dah lah hujan, aku ambil risiko! tapi, apabila berada di dalam tuh, better berkaki ayam, sebab licin yang amat, klu pki kasut, sumpah, celup jugak dalam selut tuh. sebelum start tuh, memang aku cabut dulu gelang kaki and cincin aku tuh. sayang kowt, gelang kaki tuh emak aku belikan untuk aku, yang cincin, aku beli mahal kat Skudai Parade. 

arahan dia senang je, pegang tali sepanjang perjalanan dalam tuh. nampak macam senang, tapi liku - liku perjalanan dia, ya Allah!!!!. 

ehm,, BTW, aku nak tidow sekarang, esok je lah aku cerita pasal nite walk tuh. sangat - sangat penat!


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

sila - silakan untuk berkomen...segala kritikan anda saya amat hargai