heartbeat

Jumaat, 16 Disember 2011

Facebook Timeline

as salam dan selamat sejahtera,

hari tuh aku mencuba Facebook Timeline, dan aku rasa seronok, kenapa seronok??sebab aku dapat trace balik status - status lama aku. apabila aku baca status tuh, sangat sedih - sedih. ada status pasal aku dan Farid. ada juga status aku pasal Fairuz. walau pun sedih, aku tetap masih tersenyum. hehehehe. kalau korang rasa nak undur ke masa lepas sekejap, buatlah Facebook Timeline. korang akan diputar ke masa lepas sekejap melihat timeline tuh. siapa yang ada account Twitter mungkin tak berapa nak pening, sebab Twitter pakai Timeline gak.

kenangan mulalah bermain di kepala hotak aku sekarang neh. ikutkan hati, aku nak grab Corby and dial nombor si Farid, tapi, otak cakap, tak gune kau contek die. :)

so, aku ikutkan kata otak. kata hati, ikut, binasa, kata otak, ikut, ada jugak benar. :)

so, kalau ada sesiapa nak buat Facebook Timeline, silakan, :)



neh lah rupe nye Timeline. kalau korang scroll ke bawah, korang dapatlah lihat zaman - zaman lepas tuh semua. :)

p/s : aku mintalah kepada semua visitor yang singgah di blog aku neh, kalau nak letak jejak kat shoutbox, pliz letak yang betul, kalau link mengada2, aku memang buat tak tahu je




5 ulasan:

  1. tapi kita tak minat timeline ni..

    BalasPadam
  2. keishahani yusoff : g kt FB aku, nnt kat ats sekali, de sumtink die tulis, x pown taip je Timeline kat help

    huda : best lahhh~~~~

    BalasPadam
  3. nia dah tukar dah timeline tuh.. tergelak pom ade bce status gedik masa dolu2.. *malu

    BalasPadam
  4. nia marlissa : eyup2, gelak sorg2, hehehe, :P

    BalasPadam

sila - silakan untuk berkomen...segala kritikan anda saya amat hargai